2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب عوارض ام ار ای زیاده درسته؟ همینجوری ک دکتر ام ار ای نمینویسه، ازمایش دیگ ای نیست ک کم خطر باشه؟

ن چ عوارضی تو ک نمیخوای هر روز انجام بدی؟؟؟ دکتر حتما ام ار ای میده ک تشخیص قطعی بده

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

من تمام علائمشو دارم  اول تاری دید بعد گفتم شاید چشمام ضعیف شده الان دوماهه دست و پاهام تیر میکشه و ضعف میره و بعدم تمام بدنم خارش گرفته الانم دو روزه  انگشتای پاهام سر شده هرچی نشگون میگییرم هیچی نمیفهمم تمام دیت و پاهامسوزن سوزن شده خیلی نگرانم کارم شده گریه فقط 

کی گفته قراره بره زیر دست نامادری 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈

من 10 ساله ام اس دارم,  دوتا بچه دارم,  خونه زندگیمو بنحو احسن اداره میکنم. 👿👿👿👿👿

از دست کم اطلاعاتی بعضیا 😬😬😬😬

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺

کمتر 10 درصد ام اسی ها,  کارشون به ویلچر میکشه,  قبلنها متلا 30 سال پیش,  توی عده ی خیلی کمی باعث مرگ و میر هم میشد,  الان تعداد مرگ و میر به 1 درصد هم. نمیرسه 

بفرض اگه ام اس باشه,  و دارو شروع کنی,  اون اوایلش که بدنت به داروها عادت نداره,  بدنت واکنش نشون میده و یکم اذیت میشی ولی بعدش خیلی کم میشه 

درضمن ام ار ای  عوارض ناجور نداره,  من تا حالا 20 بار رفتم بخاطر چکاپ

منم اوایلش همش بفکر خودکشی میفتادم,  همش گریه میکردم,  ولی یکی از دوستام بهم گفت. اینهمه ادم که ام اس ندارن و با تصادف و گازگرفتگی و...  میمیرن چی؟  مرگ دست خداست 

یا یکی از دوستای خودم سالم سالم,  تصادف کرد,  شوهرش مرد خودش هم قطع نخاع شد روی ویلچره الان 

تورو خدا یکم روی افکارت کنترل داشته باش