2777
2789

عزيزم دلايل خيلي زيادي ممكنه داشته باشه اين علائم ، و جالبه اون چه مشاوري بوده كه فقط با شنيدن اين علائم درصد داده اونم اينقدر زياد!!!! نترس ، برو دكتر چيزي نيست انشالله 

حتی اگه اینا علایم ام اس نباشه,  بالاخره علامت یه بیماری دیگه ست کخ باید پیگیری بشه,  بیماریهای نقص دستگاه ایمنی بدن چند نوعن یکیشون هم ام اس,  توی این بیماریها سیستم ایمنی بدن,  بجای حمله به میکربها و...  به عصبهای بدن حمله میکنه,  معمولا یه سری علایمشون شبیه به همه 

ولی هم توی ایران و هم در جهان اینقدر علم پیشرفت کرده که فقط با خود شخص عزراییل نمیتونن در بیفتن وگرنه همه چی درمان داره

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام و عرض ادب به همه دوستان عزیز

بنده درمانگری رو میشناسم که در زمینه هیپنوتراپی و درمان انواع بیماریهای سخت کار کردند و تبحر و تجربه کافی دارند.مدتها خارج از کشور در این زمینه کار کردند.کارشون بقدری تضمینی هست که هزینه رو

بعد از درمان دریافت میکنند.هدف از این تاپیک کمک به افرادی هست که بیماری و مشکلی (اعم از جسمی و روحی)دارند که موفق به رفع آن نشدند.

امیدوارم با رفع باری از دوش سلامتی و زندگی شما

دعای خیرتان بدرقه راهمان شود ۰۹۳۰۷۰۱۳۹۷۶

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز