2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من گرفتم ۳کیلو کم کردم البته گاهی میوه میخوردم نمیتونستم از خیر زردآلو بگذرم.رژیم جالبیه اذیت نمیکنه.ولی دائمی نباید بگیری نهایت ۲ ۳ ماه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
رژیم سختیه عزیزم ریسک دیابت رو هم میبره بالا به نظرم اگه توی خانواده اتون کسی قند داره این رژیم رو ن ...

ن خداروشکر کسی قند نداره

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
من گرفتم ۳کیلو کم کردم البته گاهی میوه میخوردم نمیتونستم از خیر زردآلو بگذرم.رژیم جالبیه اذیت نمیکنه ...

چند وقت سه کیلو کم کردی؟

😍سلامتی فندقم صلواااات😍

من گرفتم از این لحاظ که هرچی وزن کم کنی مربوط به از بین رفتن چربیها هست نه آب و عضلات . من فقط یه هفته گرفتم ویه کیلو کم کردم که خودم واضح میدیدم همش از شکمم میره‌. ولی حواستون باشه باید حتما نوروبیون یا ب کمپلکس بزنین وگرنه موهاتون میریزه

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
من میخام ده کیلو کم کنم میتونم بنظرت؟

آره رژیم خوشمزه ای هست .فشار روانی هم وارد نمیکنه.ژامبون گوشت ماهی مرغ  همبرگر خیلی چیزا میشه خورد.من کانالشو داشتم طبق اون پیش رفتم.احتمالا فردا استارت بزنم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

کتو ورن برگشت میکنه  کربوهیدرات ا حذف میشه  همه چی واسه بدن لازمه اصلا مناسب نیست  این رژیم 

من ی دوره سالم خوری بدون گزستگی  از خانم ساداتی گرفتم اشتهام  کم شده 12کیلو کم کردم دوماهه  وزنم  ثابت مونده خداروشکر کارش عالیه ایدی تل گرلمش دارم هنوزf_ttttt33@

واسه مشاوره ورزش درمنزل هم  میگه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز