2777
2789
آره رژیم خوشمزه ای هست .فشار روانی هم وارد نمیکنه.ژامبون گوشت ماهی مرغ  همبرگر خیلی چیزا میشه خ ...

چیا تورژیمش ممنوعه؟اصلا نباید برنجو نون خورد؟یا خیلی کم؟

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
کتو ورن برگشت میکنه  کربوهیدرات ا حذف میشه  همه چی واسه بدن لازمه اصلا مناسب نیست  ای ...

برام مهمه ک یه مدت چند کیلو کم کنم قبلا با کالری شماری پیش میرفتم ولی انگیزمو از دست دادم میخام اینو امتحان کنم انرژیم بره بالا تل ندارم اگرن حتما مثه شما این رژیمو امتحان میکردم

😍سلامتی فندقم صلواااات😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیا تورژیمش ممنوعه؟اصلا نباید برنجو نون خورد؟یا خیلی کم؟

حذف کربوهیدرات و شیرینیجات.برنج جو گندم هویج سیب زمینی شیره عسل  خیلی چیزا هست.مثلا شیروماست باید پرچرب بخوری

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
حذف کربوهیدرات و شیرینیجات.برنج جو گندم هویج سیب زمینی شیره عسل  خیلی چیزا هست.مثلا شیروماست با ...

از بس ک ب نون وابستم باید یواش یواش کم کنم یهو سختمه واقعا اما زیاد اهل میوه نیستم

😍سلامتی فندقم صلواااات😍

عزیزم سرخودرژیم نگیرچون چیززیادی راجبش نمیدونی..بعدم کی گفته مصرف کربوهیدراتوقندوباید به صفربرسونی؟!!!!!!اگه قندتوبدن وجودنداشته باشه چربی به هیچ عنوان سوخته نمیشه....سعی کن قبل رژیم بایه پزشک وکارشناس تغذیه صحبت کنی چون شمادرمدت زمانی ک رژیم کتوژنیک رودنبال میکنید بایدبه یه طریق دیگه ویتامین های ضروری روبه بدن برسونید..علاوه براین درمدت زمان مشخص بایدبه بدن شوک بدی وخیلی مسائل دیگه

عزیزم سرخودرژیم نگیرچون چیززیادی راجبش نمیدونی..بعدم کی گفته مصرف کربوهیدراتوقندوباید به صفربرسونی؟! ...

پس چیکار کنم؟تو اینترنت در موردش خوندم جوابدهیش عالی بوده ب صفر ک ن خیلی کم مصرف میکنم

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
پس چیکار کنم؟تو اینترنت در موردش خوندم جوابدهیش عالی بوده ب صفر ک ن خیلی کم مصرف میکنم

عزیزم اینترنت روول کن ازیه منبع معتبر اطلاعاتتوبالاببراونم وقتی دررابطه باسلامتیه....این رژیم ،رزیم خوبیه امابه شرطی که اصولی باشه

یه خانومی چندوقت پیش اومدن پیش یکی ازاساتیدمن وگفتن اززمانی که شروع به گرفتن این رژیم کرده اوایل شاهد کم کردن وزن بوده امایهوتغییرات وزنیش استپ کرده وحتی شادابی پوستوموش روازدست داده وزمان تمرینات ورزشی بدنش خالی میکنه....که بعدمامتوجه شدیم این خانم کاملاسرخودوبدون اطلاعات دقیق به سمت این رژیم رفته

اگه اضافه وزن کمی داری باروش های درست غذاخوردن وورزش مناسب میتونی به وزن ایده الت برسی ولی اگرچاقی و ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
از بس ک ب نون وابستم باید یواش یواش کم کنم یهو سختمه واقعا اما زیاد اهل میوه نیستم

ما هم خانوادگی عشق نون هستیم😄.برادرزادم ۳ سالشه هیچی نمیخوره فقط نون و بستنی.آروم آروم کمش کن.مثلا میتونی نون تست جو چند غله بخری هم خوش طعمه هم سیرت میکنه

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
ما هم خانوادگی عشق نون هستیم😄.برادرزادم ۳ سالشه هیچی نمیخوره فقط نون و بستنی.آروم آروم کمش کن.مثلا ...

اره حتما امتحان میکنم مرسی عزیزدلم

😍سلامتی فندقم صلواااات😍