2777
2789
عنوان

اذان

144 بازدید | 15 پست

بچه ها تو اين وقت اذان بياين برا هم دعا كنيم برا منم خيلي دعا كنين زندگيم از هم نپاشه و مثل قبل اروم شه ان شاالله همه حاجت روا بشن🌹❤️

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

واسه شوهر منم دعا کنید ازمون داره😖

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشاالله ک ادامش میگیری و زندگیت از اونی ک فکرش میکنی بهتر میشه عزیزم

ممنونم عزيزم ان شاالله خدا از دهنت بشنوه❤️

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
😐

😐برا بقيه اينجوري نيس 

چیه؟😳

زبان صفحش انگليسي شده

میشه سر نماز برا منم دعا کنید قاعده زندگیم کلا ریخته به هم ن خودم اون ادم اولم ن شوهرم ن کار خوبی گی ...

ان شاالله حاجت روا❤️ان شاالله همه چيز درست ميشه

منم بیدار شدم که نماز بخونم دیدم ای وای عذر شرعی شروع شد . ولی به حق این وقت عزیز خدا گره همو رو خود ...

مچكرم عزيزم ان شاالله كه اينطور ميشه❤️