kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 عنوان اذان 144 بازدید | 15 پست بچه ها تو اين وقت اذان بياين برا هم دعا كنيم برا منم خيلي دعا كنين زندگيم از هم نپاشه و مثل قبل اروم شه ان شاالله همه حاجت روا بشن🌹❤️ خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽 1398/07/19 | 04:52 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانممممم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 727 انشاالله ک ادامش میگیری و زندگیت از اونی ک فکرش میکنی بهتر میشه عزیزم برای حال دلم دعا کنید😔😔
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14736 واسه شوهر منم دعا کنید ازمون داره😖 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
پرستشدل عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 21059 😐 لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 انشاالله ک ادامش میگیری و زندگیت از اونی ک فکرش میکنی بهتر میشه عزیزم ممنونم عزيزم ان شاالله خدا از دهنت بشنوه❤️ خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
دختر_تیر_ماهی_هستم عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 12600 دوستان دو شبه موقع خواب حالم بد میشه... برای سلامتیم صلوات بفرستید ممنون😔 💙کنکوری1400✌🤓
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 😐 😐برا بقيه اينجوري نيس خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
مامانممممم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 727 میشه سر نماز برا منم دعا کنید قاعده زندگیم کلا ریخته به هم ن خودم اون ادم اولم ن شوهرم ن کار خوبی گیرش میاد ن بچه دار میشیم😔😔😔😔😔 حالم خیلی بده برام دعا کنید برای حال دلم دعا کنید😔😔
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 چیه؟😳 زبان صفحش انگليسي شده خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 میشه سر نماز برا منم دعا کنید قاعده زندگیم کلا ریخته به هم ن خودم اون ادم اولم ن شوهرم ن کار خوبی گی ... ان شاالله حاجت روا❤️ان شاالله همه چيز درست ميشه خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
مامانممممم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 727 ان شاالله حاجت روا❤️ان شاالله همه چيز درست ميشه انشاالله برای حال دلم دعا کنید😔😔
royazendegi عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 399 منم بیدار شدم که نماز بخونم دیدم ای وای عذر شرعی شروع شد . ولی به حق این وقت عزیز خدا گره همو رو خودش باز کنه. دلا شاد و لبا خندون و ذهنا ارومباشه الهی آن ده که آن به.
kimkimia مدیر استارتر عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 1404 منم بیدار شدم که نماز بخونم دیدم ای وای عذر شرعی شروع شد . ولی به حق این وقت عزیز خدا گره همو رو خود ... مچكرم عزيزم ان شاالله كه اينطور ميشه❤️ خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽