2777
2789
عنوان

عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 100 پست
خوب این میگه تو ادم بدی هستی تو سبکی که همه باهات راحت حرف میزنن .

طرفم به من ميگفت ه ر زه و ج ن ده 

بدترين فحشارو بهم ميداد 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مشکل دیگه ام اینه من ۱بارازدواج کردم اما اون مجرده واز من ۷سال بزرگتره.من توخونه پدریم مشکل دارم ...

هرچقدرم مشکل داري تن به اين ازدواج نده اصلا خودت مشکلاتتو حل کن ...بعدم خواستگار بهتر داري ازدواج کن 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 
دقیقا اینم همین حرفارو میزنه .

خب پس ديگه دليلي نمي مونه باهاش بموني ببين بعضي مردا بيماري هرزه گويي دارن يعني مدام حرفاي زشت از دهنشون درمياد و حتي کنترلي روش ندارن فراموشش کن

خب پس ديگه دليلي نمي مونه باهاش بموني ببين بعضي مردا بيماري هرزه گويي دارن يعني مدام حرفاي زشت از ده ...

برام سخته ولی باید اینکارو بکنم دوست داشتی بیا تلگرام باهم بحرفیم 

خوب این میگه تو ادم بدی هستی تو سبکی که همه باهات راحت حرف میزنن .

دیگه نمیدونم. برای ما هم اولش همین بود. ولی دوستم شوهرش قبل از ازدواج این مشکل رو باهاش داشت. حالا ته خیلی خوشگل بود نه چیز خاصی. ولی شوهرش چند وقت باهاش قهر کرد. ظاهرا این گفت درست میشم. یعنی خود دوستم. تو یعنی مطمئنی ققط بخاطر همین نمیتونه تصمیم بگیره؟ میگم شوهر من هم مشکل داشت با این قضیه

برام سخته ولی باید اینکارو بکنم دوست داشتی بیا تلگرام باهم بحرفیم 

باشه عزيزم آيدي تو برام بفرست 

برام سخته ولی چاره ای ندارم حداقل به اون خاستگارم ۶ماه فرصت میدم اگه خودشوثابت کردبعدمیزارم بیادبرای ...

آفرین بهترین کار میکنی بزار فکرنکنه که عروسک هستی و هرکاری دلش میخواد میتونه با تو انجام بده

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖