من با یه اقاپسری ۲ساله دوستم.یه مشکلی که هست حرف ازدواج نمیزنه و وقتی دعوامون میشه فحشای بدی بهم میده کع بعد پشیمون میشه ولی توزندگیم خیلی کمکم میکنه ازنظرمالی بهم میرسه.ولی ازنظرعاطفی وعاشقی صفره.الان موندم چکارکنم نمیتونم ولش کن چون واقعا گرایش ندارم برم سمت کس دیگه.
خوب این میگه تو ادم بدی هستی تو سبکی که همه باهات راحت حرف میزنن .
طرفم به من ميگفت ه ر زه و ج ن ده
بدترين فحشارو بهم ميداد
راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه مشکل دیگه ام اینه من ۱بارازدواج کردم اما اون مجرده واز من ۷سال بزرگتره.من توخونه پدریم مشکل دارم ...
هرچقدرم مشکل داري تن به اين ازدواج نده اصلا خودت مشکلاتتو حل کن ...بعدم خواستگار بهتر داري ازدواج کن
راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ...
خب پس ديگه دليلي نمي مونه باهاش بموني ببين بعضي مردا بيماري هرزه گويي دارن يعني مدام حرفاي زشت از دهنشون درمياد و حتي کنترلي روش ندارن فراموشش کن
خوب این میگه تو ادم بدی هستی تو سبکی که همه باهات راحت حرف میزنن .
دیگه نمیدونم. برای ما هم اولش همین بود. ولی دوستم شوهرش قبل از ازدواج این مشکل رو باهاش داشت. حالا ته خیلی خوشگل بود نه چیز خاصی. ولی شوهرش چند وقت باهاش قهر کرد. ظاهرا این گفت درست میشم. یعنی خود دوستم. تو یعنی مطمئنی ققط بخاطر همین نمیتونه تصمیم بگیره؟ میگم شوهر من هم مشکل داشت با این قضیه
برام سخته ولی باید اینکارو بکنم دوست داشتی بیا تلگرام باهم بحرفیم
باشه عزيزم آيدي تو برام بفرست