بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از هر سایز دو دست ۶ تا شلوار از هر سایز والا فروشنده گفت لازم میشه ماهم بچه اولمون خریدم😂😂
اشکال نداره به قول شوهرت بزار برا بچه بعدی
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
کلا لباس خیلی نیازت میشخ سایز ۰ کاش ۲۰تیکه نمیخریدی چون اون روزای اول میان دیدنش لباساش متفاوت باشه هرکدومو یه رنگمیخریدی
این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
زوده. من بچم اخر دي دنيا مياد هنوزم ميگم زود اخر ابان يا اوايل اذر ميرم خريد
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
یه دستم میرم صفر میگرم ما بچه اولیا خیلی تجربه نداریم یکی از فامیلا میاد میگه زیاد خربدی یکی میگه ک ...
فامیلا هی میگن زیاده ولی کم میاد
به نظرم ۱و۲ و۳ رو خوب خریدی تا ۴ماه اندازه میشه
این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
زوده. من بچم اخر دي دنيا مياد هنوزم ميگم زود اخر ابان يا اوايل اذر ميرم خريد
ب سلامتی انشالله
مامانا من برای اتاق بچم دوربین وای فای بیبی کم برایتون خرید کردم توی شب هم میتونم تصویر بچمو با کیفیت خوب داشته باشم الان واقعا خیالم راحته به همه کارام میرسم از سایت شون هم میتونید دوربین وای فای با سرور داخلی برایتون سفارش بدید من که خیلی راضیم راحت با نرم افزار لنزش جابه جا میشه قیمت هم خیلی مناسبه خدمات پس از فروش و گارانتی هم برای خود شرکت داتیس که تولیدش میکنه هستش