lidiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3638 عنوان سیسمونـی 286 بازدید | 30 پست خانما من لباس واسه نی نی سایز ۱ و ۲ و ۳ رو هرکدوم این تعداد گرفتم ۶ تا شلوار از هر سایزدو دست کامل(بلوز استین بلند.استین کوتاه.رکابی.شلوار) برای هر سایز دو دستبنظرتون کمه؟؟ زیاده ؟ برم پس بد؟ کافیه؟؟ 1398/07/18 | 22:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lidiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3638 سایز صفر نخریدی برا وقتی ب دنیا میاد لازم میشه یه دست ۲۰ تیکه هم بیمارستانی خریدم که تو جعبه هست یه دست هم زنبوری با کلاه برای غربالگری
جانان2020 عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 6477 بستگي يه فصل داره .تو زمستون دنيا بياد زيردکمه خيلي نيازت ميشه. زير دکمه آستين دار .کلاه هم ست بردار
maryamgoli___ عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1591 ب نظرم بچه خیلی بین ۱و۲ نمیمونهنبایدزیادبخریمیمونه رودستتچخبرهقحطی ک نمیاد بعدمیری میگیدی اگ کم بود صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
710619 عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 709 یه دست ۲۰ تیکه هم بیمارستانی خریدم که تو جعبه هست یه دست هم زنبوری با کلاه برای غ ... به گمونم کلا زیاد خریدی . پس حتی اونایم که گفتی زیاد ب نظر من
mmghgh عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 10589 از هر سایز یه دست بیرونی ام بگیر، بعد ببین بچه چه فصلی میاد مناسب اون فصل لباس بخر
lidiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3638 ب نظرم بچه خیلی بین ۱و۲ نمیمونه نبایدزیادبخری میمونه رودستت چخبره قحطی ک نمیاد بعدمیری میگیدی اگ ... عزیزم بچه ام شب یلدا به دنیا میاد هوا سرده گفتم شاید نتونم برم بازار خرید تو خونه باشهشوهرمم میگه اگه زیاد بود تن نکرده ها رو واسه بچه بعد نگه میداریم
مامانی0محمدحسین عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 9399 زنبوری چه مدلیه؟ میشه برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
lidiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3638 زنبوری چه مدلیه؟ از ان سرهمی ها که کلاه و دستکش هم دارن طرح زنبورن بیرونی هست
maryamgoli___ عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1591 عزیزم بچه ام شب یلدا به دنیا میاد هوا سرده گفتم شاید نتونم برم بازار خرید تو خونه باشه شوهرمم ... اگمشکل مالی خو عب ندارهاهازمستونه !اهل کجایین صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
lidiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3638 اگمشکل مالی خو عب نداره اها زمستونه !اهل کجایین شیرازم
maryamgoli___ عضویت: 1398/01/28 تعداد پست: 1591 شیرازم ما ک سرما نداریمبچمم نزدیو عید ب دنیا میاد کلا باید بهاره تابستونه بگیرماخه معمولا بچه هامونم ب شدت گرمایین توزمستونم صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
lidiaaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 3638 ما ک سرما نداریم بچمم نزدیو عید ب دنیا میاد کلا باید بهاره تابستونه بگیرم اخه معمولا بچه هامونم ب ... شیراز زمستون سرده منم کسی ندارم که بچه مو نگه داره برم خرید با خودمم ببرمش ممکنه سرما بخوره با خودم گفتم تو خونه باشه