2777
2789
عنوان

سیسمونـی

286 بازدید | 30 پست

خانما  من لباس واسه نی نی  سایز ۱ و ۲ و ۳ رو هرکدوم این تعداد گرفتم  

۶ تا شلوار  از هر سایز

دو دست کامل(بلوز استین بلند.استین کوتاه.رکابی.شلوار)  برای هر سایز دو دست

بنظرتون کمه؟؟ زیاده ؟ برم پس بد؟ کافیه؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم بچه خیلی بین ۱و۲ نمیمونه

نبایدزیادبخری

میمونه رودستت

چخبره

قحطی ک نمیاد بعدمیری میگیدی اگ کم بود

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
ب نظرم بچه خیلی بین ۱و۲ نمیمونه نبایدزیادبخری میمونه رودستت چخبره قحطی ک نمیاد بعدمیری میگیدی اگ ...

عزیزم بچه ام شب یلدا به دنیا میاد  هوا سرده گفتم شاید نتونم برم بازار خرید تو خونه باشه

شوهرمم میگه اگه زیاد بود تن نکرده ها رو واسه بچه بعد نگه میداریم

عزیزم بچه ام شب یلدا به دنیا میاد  هوا سرده گفتم شاید نتونم برم بازار خرید تو خونه باشه شوهرمم ...

اگ‌مشکل مالی خو عب نداره

اها

زمستونه !اهل کجایین

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
شیرازم

ما ک سرما نداریم

بچمم نزدیو عید ب دنیا میاد کلا باید بهاره تابستونه بگیرم

اخه معمولا بچه هامونم ب شدت گرمایین توزمستونم 

ما ک سرما نداریم بچمم نزدیو عید ب دنیا میاد کلا باید بهاره تابستونه بگیرم اخه معمولا بچه هامونم ب ...

شیراز زمستون سرده منم کسی ندارم که بچه مو نگه داره برم خرید  با خودمم ببرمش ممکنه سرما بخوره  با خودم گفتم تو خونه باشه