2777
2789
عنوان

تغذیه بچه

159 بازدید | 15 پست

دوستان دخترم کلاس اولیه هر روز تی تاپ و کیک و بیسکویت میبره مدرسه،لقمه حلوا ارده هم براش میذارم بادوم و کشمش و... نمیخوره اینا رو 😕نگرانم هر روز با این چیزا خودشو سیر میکنه چی بذارم خوب باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتم هر روز تغذیه هایی میبره که مواد نگهدارنده دارن

عزیزم مواد غذاهایی ک استفاده میکنیم شیر پاستوریزه و....اکثر چیزا مواد نگه دارنده دارن فقط اینا نیست ک نگران نباش 

مهروز70 سابق😕
عزیزم مواد غذاهایی ک استفاده میکنیم شیر پاستوریزه و....اکثر چیزا مواد نگه دارنده دارن فقط اینا نیست ...

من آخه تقریبا از هیچکدوم ازینا غیر از سس قرمز استفاده نمیکنم

کتلت ، کو کو ، سیب زمینی سرخ کرده، نیمرو ... از اینا لقمه بگیر بزار منم حلوا ارده اینا نمیخورم چه برسه به بچه که دوستاش کیک اینا میخورن و اون باید ارده بخوره

مامان خودم هر روز نون پنیر و از این لقمه های مقوی میزاشت من اومدنی میزاشتم دم در میومدم

مامانم میگه الان پشیمونم کاش به جای نون پنیر لقمه با کتلت و اینجور چیزا میزاشتم میخوردی

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
گفتن غذای گرم نیارن بچه ها....موندم بخدا

داخل لقمه که معلوم نمیشه چیه تا بچه های دیگه دلشون بخواد بیخیال به حرف اونا گوش نده تغذیه بچه ت مهم تره

چیزای خیلی بودار نذار که بوش بپیچه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

پاسخگوی  سوالات شما در زمینه طب کودکان.و همچنین مشاوره در زمینه تغذیه و رشد کودکان میباشم. دوازده سال سابقه تخصصی در زمینه رشد و قد کودکان.#دکتر_ فرشید _صادقی. #متخصص _کودکان_ نوزادان.#تخصص_تغذیه_رشد_آلرژی.مشاوره تغذیه کودکان در زمینه وزن و قد. پاسخ دهی به سوالات شمابا فالو کردن پیج اینستاگرام به نشانی  @clinic.dr.farshid_sadeghi 

خدایااا شکرت به خاطر وجود نازنین دخترم. فاطمه خانم مامان در تاریخ ۱۰/۱۱/۹۴ زمینی شد و به زندگیمون روشنایی بخشید. خدایا خودت نگهدار دخترمون باش