از جمعه لکههای قهوهای دارم. با عرض معذرت. خطرناکه؟
دارم میرم شهرستان. چیکار کنم ک اتفاق بدی نیفته.
اولین بارداریمه کمکم کنین
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔
اگر میتونی نرو ، بعضیا خونریزی خیلی کم اوایل بارداری دقیقا موعد پریودشون دارن . بعضی موقع ها هم خطر سقط هست باید استراحت با شیاف پروژسترون بزارن تا رفع شه . این خطر سقط هم میتونه از اناتومی بدن خودت و رحمت باشه که احتمالا با شیاف حل میشه ، بعصی وقتا هم ممکنه خدایی نکرده جنین مشکل کروموزومی و ناهنجاری داشته باشه بدن خودش به عنوان یه جسم اضافی باهاش برخورد میکنه میخواد دفعش کنه که اولین علائمش همین لکه بینی ، که برای شما احتمالا همون لکه بینی پریود تو ماه اول بارداریه ، ولی ریسک نکن ، بمون خونه استراحت کن تا خونریزی قطع شه ، 10 روز دیگه سنو بکن کیسه جنین ببین یه هفته تا 10 روز بعدشم صدای قلب میتونی بشنوی ، ولی تو ماشین تایم طولانی اصلا نشین
سلام عزیزم مال منم یه روز بعد پریود همین حدودا بود.برو دکتر برا لکه بینی شیاف یا قرص مینویسه.اگه میت ...
برا من از جمعه لکه هست تا امروز. نشد دیگه راه افتادیم. شنبه میرم دکتر
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔
اگر میتونی نرو ، بعضیا خونریزی خیلی کم اوایل بارداری دقیقا موعد پریودشون دارن . بعضی موقع ها هم خطر ...
😭😭😭😭وای نگو توروخدا
راه افتادیم. برام دعا کنین
با ماشین خودتونین یا اتوبوس ؟ اگر با ماشین خودتونین برو عقب دراز بکش
ماشین خودمون. دلمم تیر میکشه
عزیزم حتما دراز بکش . ۲ ماه اول اصطلاحا میگن بچه هنوز جاش سفت نیست باید خیلی رعایت کنی . و از من به ...
بعد از غربالگری دوم؟؟؟😳😳😳من میخواستم تا تشکییل قلب جنین یا غربالگری اول به کسی هیجی نگم ک جاریم حتما منو میکشه
عزیزم حتما دراز بکش . ۲ ماه اول اصطلاحا میگن بچه هنوز جاش سفت نیست باید خیلی رعایت کنی . و از من به ...
راستی صندلیم تو حالت نیمه خوابیدهس. اگه دراز بکشم حالت تهوع میگیرم
۶ربالگری شامل یه سنو و یک آزمایش خون که ۲ نوبت انجام میشه . غربالگری اول هفته ۱۱ تا هفته ۱۳ ، غربالگری دوم هفته ۱۷ تا ۱۹ . غربالگری اول میگن nt و غربالگری دوم میگن آنومالی . تو اولی اندازه تیغه بینی و فاصله پشت گردن جنین تو سنو و آزمایش خون برای درصد سندروم دان یکی دوتا بیماری ژنتیکی گرفته میشه . در غربال دوم تمام اندام های جنین در سنو بررسی میشه و آزمایش خون هم داره . دوتاشو حتما باید انجام بدید . برای بچه من اول کاملا سالم بود ولی تو غربال دوم تو سنوش گفتند سندروم دندی واکر داره و باید سقط شه . یه موضوع خیلی خیلی مهم که حتما غربالگری دوم تا ۱۸ هفته و ۳ روز انجام بدید که اگر خدایی نکرده بچه مشکل داشت وقت برای کارای قانونی سقط داشته باشید چونداگر بشه ۱۹ هفته به هیچ عنوان اجازه سقط نمیدن
بعد از غربالگری دوم؟؟؟😳😳😳من میخواستم تا تشکییل قلب جنین یا غربالگری اول به کسی هیجی نگم ک جاریم ح ...
برای من تو غربالگری دوم گفتند بچه مشکل داره باید سقط شه داغون شدم روزی هزار بار به خودم گفتم کاش به هیچکس نمی گفتم . انشاله که نی نی شما صحیح و سالم میاد تو آغوشتون ولی باز احتیاط شرط عقل . هرجور خودت صلاح می دونی ببین خودت چی دوست داری همون کار بکن . من اگر ۱۰ تا بچه دیگه بیارم عمرا تا بعد از غربالگری دوم به کسی چیزی بگم
راستی صندلیم تو حالت نیمه خوابیدهس. اگه دراز بکشم حالت تهوع میگیرم
به پهلو دراز بکش . قرص ویتامین ب ۶ برای حالت تهوع خوبه . و فولیک اسید ۵ حتما از امشب روزی یک عدد بخور الان سیستم عصبی جنین شکل میگیرهدو شدیدا به فولییک احتیاج داره . دکتر بری اینا رو بهت میگه