از جمعه لکههای قهوهای دارم. با عرض معذرت. خطرناکه؟
دارم میرم شهرستان. چیکار کنم ک اتفاق بدی نیفته.
اولین بارداریمه کمکم کنین
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔
اره مال منم همیشه یکی دوروز قبل پریودی اینطوری میشدم بعدش دیگه خون میومد اما الان یه هفتست اینطوریم
برو بیبیچک بگیر. ایشالا ک خدا بزرکه گلم
عزیز مادر سه سال از انتطار من میگذره و تو هنوز نیومدی. نمیدونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بیبی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه میخوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بیبیچکام مثبت نمیشد و آزمایشام منفی.💔💔
سلام گلم. خون ریزی نیس ک عزیزم. یه لکهی قهوهایه. همون نگرانم میکنه چون درد زیر دل هم دارم.
فردا صبح میرم یه از تیتر بتا میدم دوباره. ببینم بیشتر شده یا ن، بعد میرم پیش دکتر
سلام عزیزم. ببخشید شما چطور تو خونه سقط کردید؟ برای من هم یکی دو دکتر این تشخیص رو دادند ولی صد در صد نه. برای سقط قانونی هم یکی دو روز بیشتر زمان ندارم. ممنون میشم اگه میبینی پیامم رو جواب بدی
سلام عزیزم. ببخشید شما چطور تو خونه سقط کردید؟ برای من هم یکی دو دکتر این تشخیص رو دادند ولی صد در ص ...
سلام . من قرص سایتوتک خریدم . البته اصل و تقلبی داره باید خیلی حواستون جمع باشه . من ۵۰۰ تومن اون موقع پولشو دادم . از شب قبل شروع کردم زعفرون غلیظ هی خوردن . فردا ساعت ۱۱ صبح دوتا قرص همزمان داخل واژن عمیق فرو کردم تا دو ساعت پاهام بالا بود که جذب بشه نیاد بیرون .ساعت ۵ هم دوتا قرص نم دار کردم گذاشتم زیر زبونم با بزاق کامل حل شد و جذب شد . بعد از زیر زبونی درد زیاد میشه . حالت تهوع میگیری . بالا میاری . حدودا ساعت ۷ هم کیسه آب پاره شد . چون اولین بارم بود ترسیدم رفتم بیمارستان اونجا زور زدم بچه اومد بیرون ولی جفت باید یه کم صبر میکردم کنده شه خودش بیاد بیرون . اما الکی گفتم دارم اذیت نیشم یه کاری بکنید اوناهم دست کردن جفت تیکه تیکه آوردن بیرون بعدشم برای خارج کردن بقایا یه عمل کورتاژ راحت انجام دادن چون نه درد داشت نه جیزی فهمیدم میگم راحت . همه معمولا با ۶ تا قرص میاد و زمان ۱۸ ساعت درد کشیدن ولی من با ۴ تا قرص تا ۸ ساعت سقط شد
سلام عزیزم. ببخشید شما چطور تو خونه سقط کردید؟ برای من هم یکی دو دکتر این تشخیص رو دادند ولی صد در ص ...
من ۶ تا دونه دیگه قرص رو هنوز دارم میتونم بهت بدم . ولی باید مدارک مشکل دار بودن جنین ببینم . جسارت نباشه بعضیا میخوان بچه سالم سقط کنن دنبال این قرص هستن نمیخوام شریک جرم بشم اونم تو گناه به این بزرگی . اگر خواستی و تهران بود منزلت پیام بده
سلام ، منم مشکل شمارو داشت جنینم و متاسفانه تو ۱۸ هفتگی سقط کردم ، بوه اولم بود و خیلی ناراحتم ...
نه بررسی ژنتیکی نکردم عزیزم . ولی دکتر گفت بارداری بعدی حتما امنیوسنتز بده. یکی دوتا دکتر گفتند این یه بیماری ژنتیکی هست ولی با تحقیقات خودم متوجه شدم عوامل محیطی هم میتونه باعثش بشه البته اینم یه دکتر دیگه گفت . یعنی کمبود ویتامین ب ۱۲ ،فولیک اسید ، ید، ویتامین دی و خیلی چیزای دیگه. من شرایطش نداشتم و نتونستم اقدام کنم و اون بچه اولم بود ، ولی برای بارداری بعدیم وزنم دارم میارم پایین تمام ذخایر بدنمم فول میکنم و همچنین همسرمو(از یک ماه قبل اقدام بهش فولیک اسید ۱ بده و ۳ ماه قبلش خودت فولیک ۵ بخور ، بعد اقدام میکنم البته اگر باز مشکل دار شد جنین یعنی ژنتیکمون مشکل داره که برای ivf یا یه راه دیگه هم هست که اسپرم و تخمک رو کامل بررسی ژنتیکی میکنن و لقاح میدن و در رحم لانه گزینی میکنن ، غصه نخور راه زیاد برای بارداری و در نهایت همون میشه که خدا بخواد من که اصلا استرس ندارم هرچی میخواد بشه بشه. اوایل خیلی غصه میخوردم الانم یادش میوفتم قلبم درد میگیره ولی همه اینا امتحان برای اینکه قدر بدونیم و شکر گذار باشیم و دانشمون ببریم بالا.
آره ، همین سندرم بود برای من هنوز دو هفته گذشته و من نتونستم با جای خالیش کنار بیام، دلم میخو ...
اوایل خیلی سخته خیلی تو دل آدم غم میوفته ولی کنار میای . فراموش نمیکنی ولی زندگی آدم به هر مصیبتی مقاوم میکنه . دکتر شما چی گفت در مورد این سندرم ؟ شما ازدواج فامیلی داشتید ؟ اگر خواستی باز اقدام کنی حتما کارایی که گفتم قبلش بکن که اگر خدایی نکرده باز مشکل پیش اومد عذاب وجدان نگیری که کم کاری کردید من هنوزم عذاب وجدان دارم ، من ناخواسته باردار شدم با قرص اضطراری و قبلش و اوایل بارداری هی چای سبز و قرص متفورمین میخوردم که خودش باعث تخلیه فولیک اسید میشد