2789
عنوان

همسایه

653 بازدید | 35 پست

بچه ها من تازه 1 هفتس اومدم شهر جدید سر زندگی خودم و خدارو هزار مرتبه شکر که کار متناسب با رشته ام هم نزدیک خونه پیدا کردم خیلی خوشحال شدم

موضوع اینه من تا ساعت 4 سرکارم و همسرمم خونه نیس حالا همسایه بغلیم میگه میشه هرروز مادر پیرم رو تا وقتی شما نیستید خونه شما بزارم مادرش فلج هست و میگه میخوام هم بهش برسم هم به کار خونم گفتم خب خونه خودت چرا نباشه میگه پسرم خیلی شیطون هست و دائم درحال توپ بازی و شیطنت و مادرمو اذیت میکنه اینو راس میگه پسرش واقعا شیطونه نمیدونم قبول کنم یا نه؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

این همسایم بارها پسرش رو خونه ما گذاشته و خرابکاری پیش اومده ولی میگم خب مادرش فرق داره صواب هست ولی از طرفی هم میترسم 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه مسولیت داره از طرفی بالاخره شاید شما برات مهمون بیاد یا بخوای بری بیرون یا مثلا بخوابی دوش بگیری .‌‌‌...نخوای اون خانم پیشت باشه اون وقت چطور میخوای بگی نیارش بعد از یه مدت تو رودربایستی می افتی از اول بگو نه

نه به هیچ عنوان 

تو که اونو نمیشناسی پس ریسک نکن به نظر من خواستش خیلی غیر منطقیه . اونم الان تو این زمونه که ادم حتی به چشاشم نباید اطمینان کنه 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

دیوانه ای😒

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
چه همسایه پر رویی دارین،نظر شوهرت چیه؟

شوهرم میگه نه چون زنه یکبار من نبودم و شوهرم تنها بود گفت بیام پسرمو ببرم شوهرم گفت باشه اما اومد داخل نشست شوهر من کینه شدید به دل گرفت ولی اگر خودم راضی باشم میتونم راضیش کنم

من باشم قبول نمیکنم. مسئولیت داره. خدای نکرده طوریش بشه صد نفر وکیل وصی پیدا میکنه. فرق نمیکنه بچه باشه یا بزرگ...

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

هیچی دیگه خونه نمیشه دروازست هی می‌خوام برم ولیان اونوقت حریم خصوصی چی میشه اگه چیزی کم یا خراب شد چی یه نه بگو تا آخر عمر راحت باش

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
این همسایم بارها پسرش رو خونه ما گذاشته و خرابکاری پیش اومده ولی میگم خب مادرش فرق داره صواب هست ولی ...

همون دیگه بچه اش نگهداشتی پررو شده داره ازت سواستفاده میکنه نه بچه اش قبول کن نه مادرش