2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

253 بازدید | 39 پست

سلام

خانوما من امروز باید از اولین کیتم استفاده میکردم ،دیشب تخمدان سمت چپم تیر کشید،از نشانه هایی که برای تخمک گذاری شنیدم شک دارم تخمک گذاری شده یا نه،الان از کیت استفاده کردم منفی بود.

اگر بعد تخمک گذاری کیت استفاده کنیم منفی میشه یامثبت؟کسی بوده اینجوری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید کیت تخمک گذاری چیه ؟؟؟🤔🤔🤔

یه نوار مثل بی بی چک.داخل ادرار میذاری اگر دوختش پررنگ بشه یعنی تا ۱۲ ساعت آینده تخمک گذاری انجام میشه و میتونی باردار شی

یک روز قبل از تخمک گذاری بهترین حالت مثبتش رو نشون میده. من یه تجربه خودم رو بگم مدت ها بازه تخمک گذاری رو در می آوردم و از یکی دو روز قبلش کیت میذاشتم و هیچ وقت دو خط قرمز کامل نمیشد. اصلا" فکر نمی کردم یکی دو روز بعد پریود ممکنه تخمک گذاری باشه. چند وقت پیش رفتم سونوگرافی دو روز بعد تموم شدن پریودم بود دکتر گفت الان فولیکول داری برای خودم عجیب بود چون دوره های پریودم بالای سی روزه. فهمیدم احتمالا" اون ماه هایی که کیت میزدم و مثبت نمی شده به خاطر این بوده که بعد از بازه تخمک گذاریم میزدم 

من رو دست انداختی ؟؟؟خوب چرا بهش میگین کیت تخمک گزاری ؟؟؟

نه کیت تخمک گذاری یه وسیلس که باهاش میشه روز دقیق تخمک گذاری رو به دست آورد مکانیزمش عین بی بی چکه تقریبا" که یه تست نواریه و با ادرار میسنجه 

بچه داری؟ من میخوام پسر بشه به خاطر همین دارم از کیت استفاده میکنم

به نظرم یه روز در میون بری سونو بهتر نتیجه میگیری من خیلی به این کیت ها اطمینان ندارم. هزینش هم یه ذره بیشتر میشه چون میگن کیت رو هم بهتره دو بار در روز بزنی که دیگه مطمئن بشی 

نه خط کنترل فقط پررنگه.یعنی نشده؟

نه يني از زمان تخمكگذاريت خيلي گذشته

نزديكش دو خط هست

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
به نظرم یه روز در میون بری سونو بهتر نتیجه میگیری من خیلی به این کیت ها اطمینان ندارم. هزینش هم یه ذ ...

اصلا كيت رو نميشه هر وقت دلت بخواد بزني كه

بايد صبح بعد ادرار دوم بزني

و هر روز همون ساعت كيت بزني

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻