2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 39 پست
نه يني از زمان تخمكگذاريت خيلي گذشته نزديكش دو خط هست

عزیزم.من طبق تقویم ۵ روز دیگه تخمک گذاری دارم.دیشب تخمدان سمت چپم تیر کشید ترسیدم که زود تر شده باشه.حالا نمیدونم

اصلا كيت رو نميشه هر وقت دلت بخواد بزني كه بايد صبح بعد ادرار دوم بزني و هر روز همون ساعت كيت بزني

من اون موقع که تحقیق می کردم یه دکتری بهم گفت همین تایمی که شما میگید بزنم و بعدازظهر هم یک بار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم ندارم دوروز دقیقا روزای تخمک گذاری زدم. دیگه حوصلم نکشید

ببين ي چيز جالب بهت بگم

تخمكگذاري ميتونه حتي ي روز يا دو روز بعد پريود باشه

كلا زمانش هميشه اينطور نيست كه بشه با تقويم محاسبه ش كرد

واسه همينه كه بعد از تمام شدن پريودي بايد يك ماه هر روز كيت قرار بدي

چون مسخص كردن زمان تخمگذاري به اين راحتي ها نيست

حتي ممكنه ي ماه اصلا تخمكگذاري نداشته باشيم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
من اون موقع که تحقیق می کردم یه دکتری بهم گفت همین تایمی که شما میگید بزنم و بعدازظهر هم یک بار  ...

خوب تايم بعد از ظهرش بي دليله ديگه  

خروم كردن كيت هست

شما فردام بزني مجدد نتيجه همينه

ممكن شب يا عصر تخمك ازاد شده باشه ولي تا فردا صبح مشكل برات پيش نمياد كه

همچنان تخمك جوان هست

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
عزیزم.من طبق تقویم ۵ روز دیگه تخمک گذاری دارم.دیشب تخمدان سمت چپم تیر کشید ترسیدم که زود تر شده باشه ...

همين ديگه....

برات نوشتم

همه ادما اينطور نيستن كه تقويم واسه تخمكگذاري شون صدق كنه و درست باشه

ببين ي چيز جالب بهت بگم تخمكگذاري ميتونه حتي ي روز يا دو روز بعد پريود باشه كلا زمانش هميشه اينطور ...

اره دیگه برای منکه حالا زیاد فرقی نمیکنه چون کلا تو اقدامم هرشی یا یه صب درمیون

برسه روزی که منم تیکر بزنم
خوب تايم بعد از ظهرش بي دليله ديگه     خروم كردن كيت هست شما فردام بزني مجدد نتيجه همينه ...

من هم به حرف اون دکتر  گوش ندادم و همون روزی یه بار زدم ولی خب درست نشد هیچ وقت گفتم شاید واقعا" اگه دو بار میزدم یه بار نشون میداد تخمک گذاری رو البته بعدا با سونو فهمیدم دو روز بعد پریودم بوده 

اره دیگه برای منکه حالا زیاد فرقی نمیکنه چون کلا تو اقدامم هرشی یا یه صب درمیون

خوب بعضيا شوهرشون اسپرمشون ضعيفه

اونا نبايد هر شب يا شب در ميون اقدام كنن

مجبورن روز تخمكگذاري رو پيدا كنن

من هم به حرف اون دکتر  گوش ندادم و همون روزی یه بار زدم ولی خب درست نشد هیچ وقت گفتم شاید واقعا ...

اصلا ي مستند چند وقت پيش ديدم 

توي نشنال جئوگرافي

و راجب باردار شدن و ... بود

يادمه ميگفت اين باور وجود داره كه توي پريودي باردار نميشيم

ولي اين باور غلطي هست

ممكن دقيقا روز بعد تمام شدن پريود تخمگذاري داشته باشي و روزاي اخر پريودي رابطه داسته باشي و باردار بشي

خوب بعضيا شوهرشون اسپرمشون ضعيفه اونا نبايد هر شب يا شب در ميون اقدام كنن مجبورن روز تخمكگذاري رو ...

من نمیدونم ضعیفه یا ن   ازمایش نداده ولی خودم سالمم ، اونم میل جنشیش بلاس تو اقدامم نبودیم همینجوری بودیم 😭

برسه روزی که منم تیکر بزنم
من نمیدونم ضعیفه یا ن   ازمایش نداده ولی خودم سالمم ، اونم میل جنشیش بلاس تو اقدامم نبودیم ...

اها

خوب مواد تقويت اسپرم رو سرچ كن

بهش بده

كه چون رابطه تون زياد هست ضعيف نشه