2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 60 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس باهاش یه جوری رفتار کن که حالیش شه کجاس.زیادم برات مهم نبتشه بهش بر می خوره اون باید مراعات کنه ن ...

حرصم ازاین میگیرهدکه از شوهر بدبخت من پول مانتو و کفش میخاد همش دنبال اینه بره خرید مثلا ی شب نره شهروند خرید کنه زندگیمو جهنم میکنه

نخند خیلی بدبختم من افسرده شدم .پریشب میگفت من میترسم بخابم امد وسط منو شوهرم خابید فیل خانوم 

اگه جات بودم میرفتم جای دیگه بخوابیدم، ببینم شوهرم چیکار میکنه

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
حرصم ازاین میگیرهدکه از شوهر بدبخت من پول مانتو و کفش میخاد همش دنبال اینه بره خرید مثلا ی شب نره شه ...

وا اا ندید بهش هیکلش و جمع کنه بره سر کار 

ببین از من میشنوی مثل خودش پررو باش بخوای رو بدی میگه تو برو خونه بابات من اینجا راحت نیستم

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                
اگه جات بودم میرفتم جای دیگه بخوابیدم، ببینم شوهرم چیکار میکنه

خب رفتم بخاطر بوی بدن وحشتناکش حموم نمیره نکبت .شوهرم گفت اگه تو بری منم بیام خب این بازم میاد خلاصه جا پهن کردم براش پایین تخت نصف شب دیدم وسط ماس 😭😭😭😭

نخند خیلی بدبختم من افسرده شدم .پریشب میگفت من میترسم بخابم امد وسط منو شوهرم خابید فیل خانوم 

واااااااااااااااااااااااایییییی توروخدا یه کاری کن پاشه بره, تصورشم عذاب آوره خیلیییییی. شده از بعضی چیزا بزنی یه بیقوله براش بگیرین بره تنها زندگی کنه. یا یه کار براش پیدا کنین. خدا خیلیییییییی بهت صبر بده. راستی تا الان کجا بوده؟

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
وا اا ندید بهش هیکلش و جمع کنه بره سر کار  ببین از من میشنوی مثل خودش پررو باش بخوای رو بدی می ...

بخدا میگع همش میگه اگه تو نبودی من مجبور نبودم مثه مهمون بیام خونه دادشم تو خیلی بدردنخوری بعد عکسای زنای لخت نشون شهر م میده یا عکس دخترای فامیلو دارم دیوانه میشم

واااااااااااااااااااااااایییییی توروخدا یه کاری کن پاشه بره, تصورشم عذاب آوره خیلیییییی. شده از بعضی ...

خونه براش گرفته بودیم قرار بود بره سرکار نرفت پول پیشو صاحب خونه برداشت بابات اجاره بعدم مثه بختک امد رو زندگیم

بخدا میگع همش میگه اگه تو نبودی من مجبور نبودم مثه مهمون بیام خونه دادشم تو خیلی بدردنخوری بعد عکسای ...

عقل داره؟ یا شیرین میزنه؟ تا الان با کی زندگی میکرده خونه اش و پس داده پولاش و چیکار کرده تا الان خرجش و از کجا میاورده؟

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                
خونه براش گرفته بودیم قرار بود بره سرکار نرفت پول پیشو صاحب خونه برداشت بابات اجاره بعدم مثه بختک ام ...

واقعا هم مثل بختکه خدا قسمت هیچ کس نکنه, از خدا بخواه برات یه کاری کنه, چله زیارت عاشورا یا دعای توسل یا دعای مقاتل بن سلیمان توی مفاتیح توی نت سرچ کن میاد با اعتقاد و باور کامل و از ته دلت بخون که یه کاری کنه خدا برات که از زندگیت بره بیرون. إن شاءالله میره غصه نخور عزیزم  

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤