2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

733 بازدید | 60 پست

سلام دوستان من خواهر شوهرم امده خونه ما زندگی میکنه 40 سالشه پدرش امریکاس مادرشونم فوت کرده خودشم مجرده قرار بود ی شب بمونه امروز وسایلشم اورده یعنی خونشو پس داده امده سربار من ی بدبختی دارم که نگو شوهرمم وضع مالیش خوب نیست زیاد که بتونه براش خونه بگیره چیکار کنم همشم میشینه دستور میده انگار من کلفتشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط شوهرت میتونه به فریادت برسه بگو بهش بگه اگر قراره اینحا بمونه پس بفهمه من خانم خونه ام نه کنیز

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                

تمام اینایی که گفتیدو انجام میدم حتی حموم نمیره ی بوی گندی میده بعدم از همه مهمتر پسرمو دارهدازم جدا میکنه همش میبرتش تو اتاق بعدم دیگه تا شب نمیاد پیش من ی ادم بدی هستش مثلا تنها با شوهرم بخام باشم یا در اتاق خوابو ببندم بهش برمیخوره میگه مگه من دزدم شوهرم میگه چاره ای ندارم باید ی مدت بمونه باباشم تو امریکا زن گرفته اینو ادم حساب نمیکنه

فقط شوهرت میتونه به فریادت برسه بگو بهش بگه اگر قراره اینحا بمونه پس بفهمه من خانم خونه ام نه کنیز

سرکاره صبح میره شب میاد اونم خسته بیچاره هرچی میگم حرص میخوره

خب اون دستور بده مگ مجبوری بگی چشم؟با احترام بگو من کار دارم خودت کاراتو انجام بده

اگه یبار ظرف بشوره دیگه میشه ملکه اون خونه مثلا میگه تو خرید کن من عذا بپزم یا دستورای بدی میده من خوشم نمیاد کسی امرو نهی کنه بهم

سرکاره صبح میره شب میاد اونم خسته بیچاره هرچی میگم حرص میخوره

پس باهاش یه جوری رفتار کن که حالیش شه کجاس.زیادم برات مهم نبتشه بهش بر می خوره اون باید مراعات کنه نه شما

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.