2789
عنوان

بارداری

168 بازدید | 22 پست

خاهش میکنم هر کی تجربه داره بیاد.من تو اقدامم برا بارداری.۲۴م موعدمه.الان حدود ۵روزه دل درد دارم کمردرد تخمدانهام تیر م.داخل واژنم گاهی تیر م.دور نافم سوزن سوزن م.الان رفتم دسشویی ببخشید توی ترشحات ی لکه خون ب اندازه نخود بود بعد تیره بود.این برا چی میتونه ب؟

اللهی نگاهی...👫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه لانه گزینی باشه. منم موعدم 23 هست خیلی دلم درد میکنه فکر کنم این ماه هم خبری از بارداریم نیست خیلی ناراحتم. ایشالله دامن شما سبز بشه این ماه

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره

لکه خونه خون خشک شده ست ،ک ب دیواره ها میچسبه با انقباضات رحم دفع میشه من تازه باردارشده بودم تخم دانام انگار داشت میترکید ،ونوک انگشتای پام یخ بسته بود تا دو هفته

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
میشه لانه گزینی باشه. منم موعدم 23 هست خیلی دلم درد میکنه فکر کنم این ماه هم خبری از بارداریم نیست خ ...

فعلا ک خیلی وقت داری تا موعدت این دل دردت شاید برا بارداریه توکلت بخدا.من از ی هفته پیش درد پریودی دارم.نمیدونم چرا.دیگه فقط امیدم بخداست و دستاش

اللهی نگاهی...👫
لکه خونه خون خشک شده ست ،ک ب دیواره ها میچسبه با انقباضات رحم دفع میشه من تازه باردارشده بودم تخم دا ...

یعنی چی؟یعنی باردارم؟شمام اینحور بودین؟منم تخمدانام تیر م.خدا بهت ببخشه برام دعا کن این برا بارداری باشه

اللهی نگاهی...👫
فعلا ک خیلی وقت داری تا موعدت این دل دردت شاید برا بارداریه توکلت بخدا.من از ی هفته پیش درد پریودی د ...

خیلی از خدا خواستم این ماه باردار باشم اخه روز 11 پریودی فولیکول 17 و 14 داشتم خیلی امید داشتم 😥

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره
خیلی از خدا خواستم این ماه باردار باشم اخه روز 11 پریودی فولیکول 17 و 14 داشتم خیلی امید داشتم 😥

همه چی دست خدایت بخدا.من ماه پیش۳تا داشتم ۱۷و۱۶و۱۴ روز ۱۲ سیکلم.این ماه یکی داشتم ۱۳بود روز۱۱سیکلم.امیدمون بخداست

اللهی نگاهی...👫