2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 22 پست
خیلی از خدا خواستم این ماه باردار باشم اخه روز 11 پریودی فولیکول 17 و 14 داشتم خیلی امید داشتم 😥

برا چی نا امیدی شاید خدا نی نی گذاشته تو دلت تو خبر نداری قربونت برم

اللهی نگاهی...👫
تازگیا اینطورم میگمک تخمدانام درد م

من همینجور بودم دوروز هم پریودم عقب افتاد که اصلا سابقه عقب انداختن نداشتم بی بی چک هم مثبت شد ولی یهو لکه بینی و بعد هم پریود شدم دکتر گفت از عفونت اینجور شدی وقتی درمان کردم همون ماه باردار شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا کنه ایشالله خدا اول به شما بعدم به من نی نی بده عزیزم

دختر باس حجب و حیا داشته باشه وگرنه پرده که پنجره اتاق منم داره

این چیزهایی که گفتین علایم بارداری نیست بیشتر شبیه علایم عفونت هست،روی علایم حساس نباشین که بیشتر استرس میگیرین واین اصلا خوب نیست،من خودم نزدیک پریودیم که میشد کوچکترین چیزی رو از علایم بارداری میدونستم

یعنی چی؟یعنی باردارم؟شمام اینحور بودین؟منم تخمدانام تیر م.خدا بهت ببخشه برام دعا کن این برا بارداری ...

انشالله که هست عزیزم ،خودتو استرس نده و آروم باش گرمیجات هم نخور فعلا

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿

هر وقت همچین دلدرد های دارم پریود میشم خدا از دهنت بشنوه عزیزم ایشالله دوتامون این ماهی باردار باشیم 😍😍

هر وقت همچین دلدرد های دارم پریود میشم خدا از دهنت بشنوه عزیزم ایشالله دوتامون این ماهی باردار باشیم ...

انشالا بحق قران.توکل بخدا.منم نگرانم ولی هرچی خدا بخاد.اگه باردار بودی پیام بده این شمارمه ۰۹۳۵۳۸۴۶۴۱۵

اللهی نگاهی...👫
انشالا بحق قران.توکل بخدا.منم نگرانم ولی هرچی خدا بخاد.اگه باردار بودی پیام بده این شمارمه ۰۹۳۵۳۸۴۶۴ ...

مرسی عزیزم چشم حتما😍😍