2777
2789
عنوان

شپش

1033 بازدید | 59 پست

سلام دوستان ۲ماهه با شپش درگیرم من مامانم و دوتا بچه های ۳ساله و ۱ساله ام تا الان ۳هفته شامپو پرمترین زدیم با سرکه شستیم مدام شونه کردیم سشوار کردم موهامونو کوتاه کوتاه کردیم ازبین نمیره که نمیره تمام زندگی با آب بالا ۶۰درجه شستم   

اللهم عجل الولیک الفرج 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از عطاری اسپری شپش بگیرین صدرصد جواب میگیرین من امتحان کردم و شکر خدا راحت شدم

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

شانه ضد شپش لیندا نیت بخر راحت شو

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

تمامه مبلا

رخت خابا

شونه هارو بنداز دور

همه چیو باامشی پاکسازی کن

شامپو هم زیادی نزن تشنج میاره

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

از عطاری دارو گیاهی بگیر یه چیزیه بوی گازوئیل میده سخت هست اما‌ جواب میده  .تو‌روزم بشین سره بچه هارو چک کن با موچین و قیچی اابرو هرچی تخم‌ دیدی چسبیده به موها ببر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز