2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 59 پست
آره منم قبلا دخترم گرفت کم مونده بود دیوونه شم خوبه من پیشش نمیخوابیدم وگرنه میگرفتم 😥

چیکار کردین ازبین رفت؟ من مطمعنم ازخاهرم گرفتم چون سرم میخاره همش. ب شوهرمم نمیتونم بگم چون تو مسخرع کردن و تیکه انداختن استاده حوصلشوندارم

همونlia73 سابقم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کردین ازبین رفت؟ من مطمعنم ازخاهرم گرفتم چون سرم میخاره همش. ب شوهرمم نمیتونم بگم چون تو مسخرع ...

آره نگو من موهای دخترم چون کوتاه بود زود تونستم پاکشون کنم بالا توضیح دادم

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

ی دارو ب ما معرفی کرد زن همسایمون بعد ی سال شپشمون از بین برد در حالی هیچ راهی جواب نداده بود ی بار تاپیک زدم بقیه رو راهنمایی کردم ی دو سه نفر خواستن منو بخورن ک تا شامپو هست چرا اینو استفاده کنیم در حالی من شامپو اصلا ج نداده بود  قطره همه چی صنعتی و سنتی ج نداد 

حالا من میگمش خودتون تصمیم بگیرید من ک ضرری ازش ندیدم  تا الان بعد چند ماه 

ی دارو واسه دامپزشکیه برا بز و اینا زیر پوستی تزریق میکنن شما میتونی بری ی چند سیسی بخری  چندین قطرشو بزنی ب سرت و ماساژ بدی ی کم و ی روسری بپوشی و بعد نیم ساعت بری بشوری بیای شونه کنی.  برا ما ک همون بار اول همشو از بین برد  

دارو تزریق نکنیاااا 😂 واسه بزغاله تزریقیه واسه این مورد ماساژ بده تو سرت فقط 

اسمش تا پیدا کنم 

۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو‌ میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم  برام گزارش زدی  فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ ) 
ی دارو ب ما معرفی کرد زن همسایمون بعد ی سال شپشمون از بین برد در حالی هیچ راهی جواب نداده بود ی بار ...

۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو‌ میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم  برام گزارش زدی  فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ )