2777
2789
عنوان

شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 59 پست
آره منم قبلا دخترم گرفت کم مونده بود دیوونه شم خوبه من پیشش نمیخوابیدم وگرنه میگرفتم 😥

چیکار کردین ازبین رفت؟ من مطمعنم ازخاهرم گرفتم چون سرم میخاره همش. ب شوهرمم نمیتونم بگم چون تو مسخرع کردن و تیکه انداختن استاده حوصلشوندارم

همونlia73 سابقم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چیکار کردین ازبین رفت؟ من مطمعنم ازخاهرم گرفتم چون سرم میخاره همش. ب شوهرمم نمیتونم بگم چون تو مسخرع ...

آره نگو من موهای دخترم چون کوتاه بود زود تونستم پاکشون کنم بالا توضیح دادم

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

ی دارو ب ما معرفی کرد زن همسایمون بعد ی سال شپشمون از بین برد در حالی هیچ راهی جواب نداده بود ی بار تاپیک زدم بقیه رو راهنمایی کردم ی دو سه نفر خواستن منو بخورن ک تا شامپو هست چرا اینو استفاده کنیم در حالی من شامپو اصلا ج نداده بود  قطره همه چی صنعتی و سنتی ج نداد 

حالا من میگمش خودتون تصمیم بگیرید من ک ضرری ازش ندیدم  تا الان بعد چند ماه 

ی دارو واسه دامپزشکیه برا بز و اینا زیر پوستی تزریق میکنن شما میتونی بری ی چند سیسی بخری  چندین قطرشو بزنی ب سرت و ماساژ بدی ی کم و ی روسری بپوشی و بعد نیم ساعت بری بشوری بیای شونه کنی.  برا ما ک همون بار اول همشو از بین برد  

دارو تزریق نکنیاااا 😂 واسه بزغاله تزریقیه واسه این مورد ماساژ بده تو سرت فقط 

اسمش تا پیدا کنم 

۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو‌ میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم  برام گزارش زدی  فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ ) 
ی دارو ب ما معرفی کرد زن همسایمون بعد ی سال شپشمون از بین برد در حالی هیچ راهی جواب نداده بود ی بار ...

۱۷ بار تا الان ترکیدم بخدا ن بی ادبم ن ب کسی توهین میکنم ن .... فقط حرف حقو‌ میزنم . بخدا هر بار کاربریم ترکید انگار ی تیر زدن ب قلبم چون با بدبختی دوباره میام . اگر بدون اینکه بهت توهین کنم  برام گزارش زدی  فقط بخاطر اختلاف نظر و عقیدمون الهی همیشه غم تو زندگیت باشه . ( فرزند کوروش بزرگ )