2777
2789
عنوان

جاریام 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 118 پست
دقیقا منم با خواهرشوهرم خوبم البته محرده  متاهله کلا تو‌این وادیا نیست باهمه یه جوره

با اونم تا حدی خوب باش و تعادل داشته باش با اونم صمیمی نشو زیاد پس بنظرمن بیشترم بخاطر اینه که تو با خواهرشوهرت خوبی

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
ببخشیدا  اما آخه جاری چه پوخیه که بخوای در مقابلشون استرس بگیری  اعتماد به نفست رو ببر با ...

خواهرشوهرم میگه 

چون میدونن رابطه ات با محسن خیلی خوبه و اصلا باهم دعوا نمیکنین دعوا هم کنیم به هیچکس نمیگیم 😬 

اما اونا همش دعوا داشتن و همش زنداداش خونه باباش بود 

و کلی داستان طلاق و اینا 

میگه به این حسودیشون میشه 

همش جلو شوهرم چیزی میگه که مارو دعوا بندازه 

حتی یه بار گفت اینو بگم برین دعوا کنین 😖 شوهرمم گفت هرچی بگی ما دعوا نمیکنیم 😂😬

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا آخه چرا فالوشون کردی که اینا ام اینجوری کنن به نظر من بزن همشونو بلاک کن بزار بسوزن

بلاکشون کن تا بمیرن بعدش ببینم واسه کی استوری میزارن استاتر بخدا اونا یه روز باهم دعواشون میشه تجربه ثابت کرده

بابا آخه چرا فالوشون کردی که اینا ام اینجوری کنن به نظر من بزن همشونو بلاک کن بزار بسوزن

همین تصمیمو گرفتم میخوام یه پیج دیگه باز کنم و اینو پاک کنم راحت

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
بلاکشون کن تا بمیرن بعدش ببینم واسه کی استوری میزارن استاتر بخدا اونا یه روز باهم دعواشون میشه تجربه ...

همین تصمیمو گرفتم 

پاک میکنم و یه پیج دیگه میزنم 

خواهرشوهرم میگه  چون میدونن رابطه ات با محسن خیلی خوبه و اصلا باهم دعوا نمیکنین دعوا هم کنیم ب ...

همین که شوهرت خوبه اونا بیشتر میسوزن افرین به شوهرت

اره الان خیییلی کم کردم اصلا نمیرم  انا الان یه استوری گذاشته بود که بعضیام هستن با اینکه هیچی ...

توام استوري كن بعضيا هم هستن ك عنمم نيستن 

والا اعصاب ندارم

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
دقیقا من میفهمم چی میگی قشنگ درکت میکنم چون خودمم شرایطم دقیقا همینه .چن سالته؟

۲۲

واقعا بعصی ها انقد ارزش جواب دادن ندارن که منه شنونده هم ترجیح میدم جوابی بهشون ندم .

شاید پوششو ظاهر انسان ها نشان دهنده ثروت اونا باشه ولی مهم تر از اون اینه که گویش و ادب و کردارشون نشان دهنده فقر نباشه که متاسفانه در جاری های شما نمایانه 

خدای نکرده سرزنش نمیکنم اونا رو  چون میترسم از عاقبتش سرزنشگر .

فقط خواهرانه بهت میگم صرفا مال کمال نمیاره مطمئنن شما خودتون شخصیتتون و زندگیتون دارای کمالی هست که اونا ندارن و دارن با این چیزا خودواقعیشونرو پنهان میکنن 

ب قول اون دیالوگه اگه نتیجه اینهمه مکنت و ثروت ادم حقیری مثل اینان واقعا باید متاسف بود .

من جای تو باشم روابطم و باهاشون کم میکنم .تو جمع بجای اینکه پیش اونا باشم پیش همسرم میشینم و در جاهایی با اعتماد بنفس و عزت نفس جواب کوتاه و تاثیر گذار میدم .

ومهم تر از اون برای هرچه خوشبخت تر شدن و شادترشدن زندگی خودم و همسرم تلاش میکنم .

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
۲۲

عزيزم ب حوونيتو ب زندگي عاشقانت حسودي ميكنن

همين 

ب يورتم نباشه

همين روندي ك داري مير ي عاليه

كمتر رفت و امد كن

تا ديديشون هم بزن تو پرشون

نقطه ضعفشونو پيدا كن

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
توام دو بار نرو وقتی هستن بهانه بیار بعد جدا برین بزار ببینن ادم حسابشون نکردی هرازگاهی ک هستن یه تی ...

اره واقعا این کارم کن استاتر

استارتر چند سالته؟جاریات چند سالشونه؟

من ۲۲ 

اونام ۱۲-۱۵ سال ازم بزرگترن