2777
2789
عنوان

جاریام 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 118 پست
کادرشوهرمم ناراحت میشه بعضی وقتا اوما نمیتونه چیزی بهشون بگه که قهر میکنن  اصلا نمیرم دیگه&nbs ...

در مورد کم بودن مهریه بگو عزیزم خانواده ما برای دختر ارزش خاصی قائلن و اعتقاد دارن دختر حیوان نیست که بخوان بفروشنش 

و در مورد جهیزیه بگو شوهرم گفته عزیزم هیچی جهاز نیار من تو رو به خاطر خودت میخوام نه جهاز همینایی هم که آوردم نمیزاشت و به زور آوردم

و وقتی از داشته هاشون میگفتن  بگو  پول آسایش و رفاه میاره امااا شعور و ادب نمیاره  کتش میشد شعور و شخصیت رو با پول خرید

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد کم بودن مهریه بگو عزیزم خانواده ما برای دختر ارزش خاصی قائلن و اعتقاد دارن دختر حیوان نیست ک ...

دارم رو‌خودم کار میکنم که اینبار جوابشونو بدم اما همش دستام میلرزه استرس میکیرم

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
مثلا همش هر وقت میان خونه مادرشوهرم اینا یا جایی دعوتیم   لباسای ست میپوشن و میگن ما خیلی صمیم ...

توام دو بار نرو وقتی هستن بهانه بیار بعد جدا برین بزار ببینن ادم حسابشون نکردی هرازگاهی ک هستن یه تیپ ساده و شیک بزن برو با بقهی و بچه ات و شوهرت و مادر شوهرررت بگو بخند این گزینه اخری اتیششون میده بعدم انگاار اصلا نمیبینیشون 

میشینن سر جاشون😊😋

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
یه داستان بهت میگم واسش تعریف کن از همین نی نی سایت اقلا در مورد طلا دیگه لال میشن یا اگرم نمیخوا ...

خیلی ممنون از کامنت کاملت 😊

مطمئنم اینطوریه 

چون خواهرشوهرمم میگه بخاطر حسودیشونه 

شاید کلی خرج کردن و کلی مسافرت رفتن اما دلشون خوش نبوده همش قهر و دعوا.بخاطر بچه ها زندگیشونو نگرداشتن 

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
توام دو بار نرو وقتی هستن بهانه بیار بعد جدا برین بزار ببینن ادم حسابشون نکردی هرازگاهی ک هستن یه تی ...

همین کارو میکنم چند وقته ببین اونجان بهونه میارم 

عجب. من هر کسی رو دیدم که از اولش پولدار بوده ، اصلا ثروتشو رو تابلو نمیکنه و عادی برخورد میکنه،اینا اصطلاحا تازه به دوران رسیده شدن که اینجوری برخورد میکنن. و همه ی عقده ها رو دارن یه دفعه ای تخلیه میکنن. رابطه تون رو کمتر کنین و حساسیت رو هم کمتر. در اون لحظه که بهتون تیکه میان،جواب دندان شکن بدین.

ببخشیدا  اما آخه جاری چه پوخیه که بخوای در مقابلشون استرس بگیری 

اعتماد به نفست رو ببر بالا بابا

به خدا من مطمئنم تو یه چیزی داری که اونا ندارن واسه همون انقدر بهت حسودی میکنن و تیکه میندازن

چون آدم وقتی یه جایییییش میسسسسسوزه این رفتارا رو میکنه 

مطمئن باش تو یه موردی خیلی ازشون سر تری  حالا چه موردی ، نمیدونم .  باید از نزدیک میدیدمت تا بفهمم چیت از اونا سر تره و اونا رو کفری کرده

وااای 14سال بزگترن خوبه خودت میگی بزرگترن پس خودتو باونا مقایسه نکن بخدا من دوتا از جاریام باهم خوب بودن خواهرشوهرمم بامن بعد هردیقه خواهرشوهرم میگفت اینا هی میشینن درباره ما حرف میزنن منم میگفتم وای فردا گندش دراد من که بااونا نیستم بگن فلانی چی گفت بعد دعواشون شد همه حرفایی که درمورد ما زده بودن به ما گفتن من گفتم خداروشکر که من باهاشون درددل نکردم یا بدی خونواده شوهرمو

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
چقدباخانواده شوهررفت وامدمیکنین که اینجوری میشه!!!!کلاخانواده شوهروبایدکم دید.هم جایگاهت میره بالاهم ...

اره الان خیییلی کم کردم اصلا نمیرم 

انا الان یه استوری گذاشته بود که بعضیام هستن با اینکه هیچی نیستن و هیچی ندارن بازم طاقچه بالا میذارن و کلی فیس و افاده و از اینا 

یادم افتاد و تاپیک زدم به نظرم منظورش به من بود 

وااای 14سال بزگترن خوبه خودت میگی بزرگترن پس خودتو باونا مقایسه نکن بخدا من دوتا از جاریام باهم خوب ...

دقیقا منم با خواهرشوهرم خوبم البته محرده 

متاهله کلا تو‌این وادیا نیست باهمه یه جوره 

ببخشیدا  اما آخه جاری چه پوخیه که بخوای در مقابلشون استرس بگیری  اعتماد به نفست رو ببر با ...

افرین منم خواستم اینو بگم همین والا

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
اره الان خیییلی کم کردم اصلا نمیرم  انا الان یه استوری گذاشته بود که بعضیام هستن با اینکه هیچی ...

بابا آخه چرا فالوشون کردی که اینا ام اینجوری کنن

به نظر من بزن همشونو بلاک کن بزار بسوزن