2777
2789
عنوان

جاریام 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا اگه از اول داشتن انقدر پزشو نمیدادن معمولا تازه ب دوران رسیده ها اینطورن

اهمیت نده انقدر عقده ای هستن که اینجوری رفتار میکنن

زمین گرده انشالله شمام صاحب خونه وموقعیت بهترمیشین عزیزم 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
چجوریه همشون وضعشون خوبه؟ شوهراشون چیکاره ان؟ شوهر تو چیکاره س؟ بعدم به شوهرت بگو دهنشون و سرویس کن ...

سنشون بالاس تو‌این ۵-۶سال اخیر وضعشون خوب شده 

یکیشون تو‌کار ماشینه بنگاه ماشین داره 

اون یکی از این هایپر مارکتا داره که شوهرمم اونجا کار میکنه 

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
دقیقا همین کارو پیش گرفتم از اول اما دیگه کم اوردم خسته شدم  همش لباس میخرن مارک و اصل و میارن ...

بهشون بگو کاش به جای اینکه انقدر که توی این مسائل چیپ بودید، یه هزارمش شعور داشتید

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

عزیزم همه چیز زندگی ب پول نیس ...‌میدونم کلشیه ایه ولی واقعا همینطوره پول و لباس وطلا و اینا کیلو چند 

من چن روز پیش دعوت بودم از طرف فامیل شوهر تهران ..اینقد ک شنیده بودم اینا پولدارن کلی استرس داشتم 

وقتیم رفتم اونجا نزدیک بود اشکم در بیاد خونشون تو بهترین منطقه تهران و بیا و ببین پولشون از پارو بالا میرفت انگار وارد ی قصر شده بودم 

ی لحظه همونجا ب خودم گفتم اروم باش دختر همه چی ک پول نیس تو چیزای داری ک اونا ندارن ...تو غرور داری توشخصیت داری و همونجا خودمو دلداری دادم 

بعدا فهمیدیم ک اونی ک داشتن حسودی میکردن اونا بودن ...ب من ب شوهرم ...ب اینکه چقد بهم اهمیت میده ب اینکه سر سفره همش حواسش ب من بود و قبل اینکه چیزی بخوام از نگام میفهمید ب اینکه رفتیم بیرون و ی شاخه گل برام یهویی گرفت .....جاری هاتم حتما ب ی چیز تو حسودی میکند ک این رفتارو باهات دارن  

همش میگن ما ۱۲_۱۵ سال از تو‌زودتر ازدواج کردیم  مهریمون بیشتر  جهیزیمون بیشتر  عرو ...

تو رو تنها گیر میندازن یا بقیه هم گوش میکنن حرفاشونو به شوهرت بگو تا به شوهراشون تذکر بده بعدشم خوبه اونا زودتر ازدواج کردن به اینجا رسیدن تازه اونا یه روز جیک و پیک همو میریزن بیرون الکی جلو تو باهم خوبن خوشحال باش اتویی دست کسی نداری و درمورد کسی حرف نزدی بقران راست میگم

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
اونا اگه از اول داشتن انقدر پزشو نمیدادن معمولا تازه ب دوران رسیده ها اینطورن اهمیت نده انقدر عقده ...

اره ۵-۶ ساله به یه نون و نوایی رسیدن 

اما از اول پدرشوهرم کمکشون کرده 

به ما که رسیده ندار شده 

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️
تو رو تنها گیر میندازن یا بقیه هم گوش میکنن حرفاشونو به شوهرت بگو تا به شوهراشون تذکر بده بعدشم خوبه ...

نه توی جمع های زنونه 

پیش شوهرا اصلا از این حرفا نمیزنن چون برادرشوهرام برخورد میکنن 

شوهرم گفته به داداشش اونم گفته من بهش میگم اما کو‌گوش شنوا زنارو نمیشه دهنشونو بست 

جلو من بگه نمیذارم و اینا ... اما چه فایده که اونا کار خودشونو میکنن

دقیقا با مادرشوهرم اینا و خواهرشوهرم اینا دسته جمعی رفته بودن رستوران و گردش و اینا اصلا به ماهم نگف ...

یه داستان بهت میگم واسش تعریف کن

از همین نی نی سایت

اقلا در مورد طلا دیگه لال میشن

یا اگرم نمیخوای تعریف کنی خودت بشنو و دیگه حسرت نخور

یه دختری بود کرد بود خیلی هم ناز بود

کم سن هم بود اسم کاربریش یادم نیست

شوهرشم خیلی زیباذبود اونم کم سن بود اما بهش خیانت میکرد در حدی که زن میاورد رو تختش زن خراب

و این اگر حرف میزد کتک میخورد

بعد شوهرش برش میداشت کیبرد واسش النگو میخرید و باهم آشتی میکردن

همینکه گفتی یه عالمه طلا هرماه هرماه یاد اون افتادنه خواهرش نه مادذش هیچکس نمیدونست این طلاها حق السکوت کتک ها و خیانت هاس

هنه میگفتن خوش به حالش چه شوهر زیبایی دارهقدرم دوستش داره هر ماه براش النگو کلفت میخره

ببخشیدا ببخشیدا ریدم به کل اون طلاها 

درضمن از قدیم گفتن هر زن و شوهری تو جمع بیشتر قربون صدقه میرن بدون تو دل مودشون بیشتر مشکل دارن دارن پنهان میکنن کسی نفهمه

انقدر ازینا دیدم یهو صداش اومد ا ا ا این دوتا پرنده عاشق طلاق گرفتن

بعد معلوم شده مثلا دو ساله شبا جدا میخوابیدن و اختلاف داشتن همش ظاهرسازی بوده

اسنو مطمین باش به عنوان یک زن ۳۷ ساله بهت میگم چیزی داری که از حسادت خفشون کرده و به شدت با تو دارن رقابت میکنن و بااااااااز هم حس حقارت دارن نسبت بهت

شاید هیکلت باشه که میخوان زودتر زایمان کنی و بدهیکل بشی

شایدم شوهرت خیلی دوست دارهشاید زیبایی یا تحصیل کرده

مو پوست چشم خلاصه یه جای کارشون نسبت به تو میلنگه وگرنه امممنننکان نداره آدم کسی رو که بهش حسادت نمیکنه و بالاتر از خودش نمیدونه بهش پز بده

هیچ انسانی رو دیدی وقتی چیزی دستشه خوراکی بره به اونی که تو سطل آشغال میگرده بگه توثدر بیچاره ای ببین من چقدر خوشبختم که مثل تو نیستم

چون ادم فخر فروشی به کسی میکنه که از نظر خودش از اون آدم پایین تره

خدا همچین همه دارایی و خوشبختی نداشتشون رو هم بگیره که حظ کنی

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
چند سال تز شما بزگترن

یکیش ۱۴ سال یکیش ۱۲سال