عزیزم دست خودشون نیست تازه ب این چیزا رسیدن براشون عقده اس ... هرچی گفتن ی پوز خند بزن یا جوری وانمود کنک مثلا نشنیدی ... اینجوری خودشون تحقیرمیشن اه چ حال بهم زن واقعا
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر عقده ای هستن، ببین مطمئن باش اونا از درون به شما حسادت میکنن، اصلا محلشون نده، اما گاهی هم از خودت دفاع کن، وقتی هم از داشته هاشون میگن بگو خدا بیشتر بهتون بده ، من اصلا مادی نیستم، وقتی ببینن برات مهم نیست خودشونم خسته میشن، عزیزم لباس و طلا و آرایشگاه هم نیست، شخصیت و اخلاقه که آدمو عزیز میکنه، حالا اونا هی بزنن تو سر و مغز هم دیگه با اموالشون😁به اینجور افراد میگن تازه به دوران رسیده
❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
همش میگن ما ۱۲_۱۵ سال از توزودتر ازدواج کردیم مهریمون بیشتر جهیزیمون بیشتر عرو ...
ببین کی اموال و داشته هاشو زده تو سر اینا که اینجوری عقده ای شدن🤣.ارزش عروس تازه به دوران رسیده به این چیزاس.وگرنه عروس خوب و اصیل ارزشش به اخلاق و احترامی که براش قائلن.من دوتا زندایی دارم یکی پولدار یکی متوسط.پولداره چون مدام دنبال فیس و افاده هاشه نمیتونه درست ارتباط برقرار کنه با بقیه تا میاد سکوت برقرار میشه دنبال این هستیم ببینیم چی تازه خریده زود تبریک بگیم ناراحت نشه.ولی اون یکی زنداییم خودمونی و ساده و مهربونه ارزششم بیشتره
سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم
دقیقا با مادرشوهرم اینا و خواهرشوهرم اینا دسته جمعی رفته بودن رستوران و گردش و اینا اصلا به ماهم نگف ...
دقیقا میفهمم چی میگی من خیلی تا چند وقت پیش دلم میگرفت از کاراشون . از نگآه هاشون که با تحقیر به لباس هام نگآه میکردن . پشتم میگفتن افسرده اس فقط کار میکنه ولی بازم خدا بزرگه . خدا رو شکر کن همسرت خوبه . وقت ووانرژیت و برا اون بزار
گروه قرمز. وزن اولیه 83😤 وزن الان78هدف اول 75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55 .هدف نهایی 50😍💪 اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.
دقیقا با مادرشوهرم اینا و خواهرشوهرم اینا دسته جمعی رفته بودن رستوران و گردش و اینا اصلا به ماهم نگف ...
اگه به این نرفتنات و نداشتن اعتماد به نفست ادامه بدی اونا به هدفشون رسیدن.اتفاقا برو بگو بخند بذار بترکن هرچی دارن بیارن پز بدن.ارزش انسان به اعمالشه نه داراییش.آدم پیش خدا عزیز باشه