2821
2789
عنوان

بچه دوم🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 54 پست

با وجود سختی هاش به خاطر پسر ۱۸ماهم دومی هم آوردم الان ۷ روزشه دیگه هم بسه حالا پسرم خواهرش میشه همبازیش خیال منم راحته. دیگههههههههه هم نمیخوام از الان میخوام به خودم و همسرمم برسم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

من ک عمرااااا بیارم 

بچه ی دوم واسم کابوسه 

همش میگم پسرم بزرگ شه کمی ب خودم برسم 

مگه دیوونم یکی دیگه هم بیارم 

برا مادرای ایرانی  ک واسه بچه از خودشون دست میکشن همین یکی بسه

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من و همسرم اصلنننن ب دومی فکر نمیکنیم.خدا یکی ب ما داده شاکریم و بسمونه هر کاری هم بخوایم برای همین یکی ب نحو احسن انجام میدیم.همیشه از خدا خواستم ب اونایی ک در انتظارشن بده الهی آمیننننن ما طعمشو چشیدیم

خوب هنوز خیلی زوده ...من دومی باردارم اولی ۵ سالشه ،،، و به اصرار اولی دومی رو باردار شدم😅😅

عزيزم شما دوتا بچه آوردين راضي هستين ؟ من واقعا نميتونم تصميم بگيرم واسه بچه دوم ، اولي ٤ سالشه 

خوب هنوز خیلی زوده ...من دومی باردارم اولی ۵ سالشه ،،، و به اصرار اولی دومی رو باردار شدم😅😅

عزیزم شما که دومی رو اوردی شرایطط چطور بود راحت بود نسبت به اولی؟چون منم تو شرایط شمام الان پسرم شش سالشه و اصرار به داشتن خواهر میکنه😁خواهشن راهنماییم کن☺️ خودم سر اولی خیلی اذیت شدم تنها بودم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز