2777
2789
عنوان

بچه دوم🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 54 پست
رفلاکس داره دخترم نه میخوابه نه تو بیداری ساکته همش بیداره و داره جیغ و داد میکنه 😔😔😔😔😔

دردت مثه درد منه از روز اول یه خواب راحت نداشتم الانم که دیگه بدتر 

معدش بهم ریخته تو خواب جیغ میزنه 😢😢

😒

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رفلاکس داره دخترم نه میخوابه نه تو بیداری ساکته همش بیداره و داره جیغ و داد میکنه 😔😔😔😔😔

عزیزم ببر پیش دکترمقدادی اگه تهرانی یااطراف

حتمازاویه ۶۰ درجه بهش شیربده

آروغش وبگیر

زاویه ۳۰ درجه بخوابون یا۶۰ درجه فقط گردنش دردنگیره

اگه شیرمیدی لبنیات گاوی ومحصولاتش وحذف کن گوجه فرنگی خام وکاکائو

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
کمکم کن😢تپلم

بهم تو خصوصی نی نی سایت پیام بده قدو و وزن و سنتو بگو واینک بارداری بچه شیر میدی شرایط فعالیتتم بگو ک کم تحرکی یا مثلا تحرکت زیاده تا بهت بگم چیکار کنی؟

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است
دردت مثه درد منه از روز اول یه خواب راحت نداشتم الانم که دیگه بدتر  معدش بهم ریخته تو خواب جیغ ...

یا خدا یعنی تا اون موقع میخواد طول بکشه؟؟؟ من همش میگم یکی دو ماه دیگه خوب میشه

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
عزیزم ببر پیش دکترمقدادی اگه تهرانی یااطراف حتمازاویه ۶۰ درجه بهش شیربده آروغش وبگیر زاویه ۳۰ درج ...

همه ی اینارو رعایت کردم خیلی دکتر بردم الانم دارو مصرف میکنم ولی مقدادی نبردم میخواستم ببرمش ولی چون شلوغه و اینم وانمیسته دیگه نرفتم و میگن مقدادی داروهای قوی میده

حالا اگه این داروهاش خوب نبود میبرمش اونجا

همه ی اینارو رعایت کردم خیلی دکتر بردم الانم دارو مصرف میکنم ولی مقدادی نبردم میخواستم ببرمش ولی چون ...

منم پسرم وحشتناک گریه میکرد۱۲شب تا۵صبح بکوب درحال کبودشدن بدون نوبت رفتم گفتم ازراه دوراومدم همسرمم گفت بااصرار مابین مریض رفتیم ولی خداخیرش بده باداروراحت میخوابید ۸ماهگی هم خوب شد

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
دارو بهش میدین شما؟؟؟؟

اوایل تا ۷ماهگی رانیتیدین دادم 

بعد اونم الرژی غذایی داشت که حریره ندادم خودمم رژیم پروتئین گاوی داشتم الانم همچنان مراعات باید کنم یکم سهل انگاری بهم میریزه

😒
منم پسرم وحشتناک گریه میکرد۱۲شب تا۵صبح بکوب درحال کبودشدن بدون نوبت رفتم گفتم ازراه دوراومدم همسرمم ...

این یه سره گریه میکنه شبانه روزی

حتما یه ویزیت میبرمش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز