2777
2789
عنوان

بچه دوم🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 54 پست

با وجود سختی هاش به خاطر پسر ۱۸ماهم دومی هم آوردم الان ۷ روزشه دیگه هم بسه حالا پسرم خواهرش میشه همبازیش خیال منم راحته. دیگههههههههه هم نمیخوام از الان میخوام به خودم و همسرمم برسم

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

من ک عمرااااا بیارم 

بچه ی دوم واسم کابوسه 

همش میگم پسرم بزرگ شه کمی ب خودم برسم 

مگه دیوونم یکی دیگه هم بیارم 

برا مادرای ایرانی  ک واسه بچه از خودشون دست میکشن همین یکی بسه

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و همسرم اصلنننن ب دومی فکر نمیکنیم.خدا یکی ب ما داده شاکریم و بسمونه هر کاری هم بخوایم برای همین یکی ب نحو احسن انجام میدیم.همیشه از خدا خواستم ب اونایی ک در انتظارشن بده الهی آمیننننن ما طعمشو چشیدیم

خوب هنوز خیلی زوده ...من دومی باردارم اولی ۵ سالشه ،،، و به اصرار اولی دومی رو باردار شدم😅😅

عزيزم شما دوتا بچه آوردين راضي هستين ؟ من واقعا نميتونم تصميم بگيرم واسه بچه دوم ، اولي ٤ سالشه 

خوب هنوز خیلی زوده ...من دومی باردارم اولی ۵ سالشه ،،، و به اصرار اولی دومی رو باردار شدم😅😅

عزیزم شما که دومی رو اوردی شرایطط چطور بود راحت بود نسبت به اولی؟چون منم تو شرایط شمام الان پسرم شش سالشه و اصرار به داشتن خواهر میکنه😁خواهشن راهنماییم کن☺️ خودم سر اولی خیلی اذیت شدم تنها بودم 

2790
2778
2791
2779
2792