2777
2789
سعی کن حتی با شوهرت در رابطه با اینجور مسائل حتی حرفم نزنی یهو دیدی ازینکه ترس از دست دادنشو داری س ...

همه عالم دنیا میدونن عاشقشم خیلی شکنجم داده البته مقصرخواهرمادرش بوده

ولی بااین حال پیشش موندم نمیتونم ازش دل بکنم نمیتونم نفهمونم ترس ازدست دادنش دارم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه عالم دنیا میدونن عاشقشم خیلی شکنجم داده البته مقصرخواهرمادرش بوده ولی بااین حال پیشش موندم نمیت ...

از امضات فهمیدم...

ولی سعی کن اعتماد بنفست رو بالا ببری عزیزم

یادت باشه ک وجود خودتو محدود و وابسته ب هیچ کسی نکن

سعی کن اول از همه خودتو دوست داشته باشی

من یبار با نامزدم دعوام شد قهر کردیم شاید باورررت نشه اما من توی اون چند ساعت قهرمون ۵ سال بعد زندگیمو بدون حضور اون برنامه ریزی کردم ب خدااا

بعد دو سه ساعت پیام داد ک من معذرت میخام اشتباه کردم و....

بعد دوباره مجددا برنامه رو تغییر دادم و دوباره ۵ سال آینده رو با اون برنامه ریزی کردم😁😁😂😂😂

در این حد دیووووووونم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
دیوونه چیته؟؟؟؟

نمیدونم بخدا 

ولی خیلی دوسم داره

وقتی ازش میپرسم چرا انقدر دوسم داری میگه از تو بهتر نیست😑😂

گفتم بدبخت منو بهت انداختن والا هست خخخ

ولی جدا از شوخی خیلی دوسم داره منم خیلی دوسش دارم

برای زندگیمون دعا کن❤🌹🙏

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
از امضات فهمیدم... ولی سعی کن اعتماد بنفست رو بالا ببری عزیزم یادت باشه ک وجود خودتو محدود و وابست ...

چشم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
نمیدونم بخدا  ولی خیلی دوسم داره وقتی ازش میپرسم چرا انقدر دوسم داری میگه از تو بهتر نیست😑😂 ...

ان شاالله خوشبخت بشید.چند سالتونه هردو،شغلش چیه؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
ان شاالله خوشبخت بشید.چند سالتونه هردو،شغلش چیه؟

قربونت عزیزم

من وکیلم

ایشون پزشک

من ۲۳

ایشون ۲۶

چند ماه دیگه پروانه تاسیس دفترم میاد کار آموزم

خوبه پس،اما دیگه از شوهرت هی نپرس چرا اینقد دوسم داری و نگو منو بعت انداختن حتی بشوخی😊

خوبه پس،اما دیگه از شوهرت هی نپرس چرا اینقد دوسم داری و نگو منو بعت انداختن حتی بشوخی😊

ن بابا الانم شوخی کردم

یه سیاستی ک دارم اینه ک همیشه اعتماد ب سقف ب شدت بالایی دارم

جوری ک بنده خدا همیشه میگه تو خیلی از من سری و از سرمم زیادی

حالا فک کن طرف پزشکه و با اخلاق و... کلا آدم ایده آلیه ولی این رفتارای من باعث شده خودشو در برابرم دست کم بگیره خخخ

ن بابا الانم شوخی کردم یه سیاستی ک دارم اینه ک همیشه اعتماد ب سقف ب شدت بالایی دارم جوری ک بنده خد ...

ایول،با همین فرمون از همین ابتدا برو جلو،اما زیاده رویم نکن.خوشبخت باشید❤