2777
2789
من جای شوهرت ترسیدم😂

خخخخ

بعله بایدم بترسه

تا یاد بگیره عین یه آدم نرمال زندگی کنه 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

نمیدونم چون خیلی عاشق همسرمم قطعا طلاق نمیتونم بگیرم.

اما بهش گفتم سم میریزم میکشم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چون خیلی عاشق همسرمم قطعا طلاق نمیتونم بگیرم. اما بهش گفتم سم میریزم میکشم

با مرگش کنار میای با طلاق نه؟😑

چه عجیب

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
با مرگش کنار میای با طلاق نه؟😑 چه عجیب

نه عزیزم بهش گفتم روزی که بشنوم توغذامون سم میریزم حتی اونروز بچه دارم بودیم اونام برن اونا دنیا تابدون مابزرگ نشن

گفتم اون زنم دعوت میکنم اونم ازبین بره

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
امضات به آدم آرامش میده

قربونت گلم

ایشالله همیشه سایه آرامش رو زندگیت باشه و حضور خدارو تو تک تک ثانیه های قشنگ عمرت حس کنی😙

نه عزیزم بهش گفتم روزی که بشنوم توغذامون سم میریزم حتی اونروز بچه دارم بودیم اونام برن اونا دنیا تاب ...

سعی کن حتی با شوهرت در رابطه با اینجور مسائل حتی حرفم نزنی

یهو دیدی ازینکه ترس از دست دادنشو داری سرش گیج رفت و فک کرد خبریه

جرش میدم حق طلاقم ک دارم مهریمو میگیرم بچشم گردن خودش میرم یکی از خودش بهتر پیدا میکنم تا ک.و.ن.ش ...

دمتتت گرم شیر زن😁😁سلطان جنگل👍🏻👍🏻👍🏻

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙