aroose_behesht مدیر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 2 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 45 پست سلام دوستان اگر بفهمید شوهرتون با یکی دیگه است چکار میکنید؟ 1398/07/18 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roshanaaaaa عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12207 من جای شوهرت ترسیدم😂 خخخخبعله بایدم بترسهتا یاد بگیره عین یه آدم نرمال زندگی کنه ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 نمیدونم چون خیلی عاشق همسرمم قطعا طلاق نمیتونم بگیرم.اما بهش گفتم سم میریزم میکشم مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
roshanaaaaa عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12207 نمیدونم چون خیلی عاشق همسرمم قطعا طلاق نمیتونم بگیرم. اما بهش گفتم سم میریزم میکشم با مرگش کنار میای با طلاق نه؟😑چه عجیب ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
لعیا1373 عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 1134 توافق کردیم اولش چون دیوونمه مشکلی با این قضیه نداره😊 امضات به آدم آرامش میده
________ عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 13136 از زندگیش میرم همین I would love to be kind to me, i saw with all kindness
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 با مرگش کنار میای با طلاق نه؟😑 چه عجیب نه عزیزم بهش گفتم روزی که بشنوم توغذامون سم میریزم حتی اونروز بچه دارم بودیم اونام برن اونا دنیا تابدون مابزرگ نشنگفتم اون زنم دعوت میکنم اونم ازبین بره مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
دختربارااااان عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 3609 خخخخ بعله بایدم بترسه تا یاد بگیره عین یه آدم نرمال زندگی کنه انشالا خوشبخت باشین همیشه🌹
roshanaaaaa عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12207 امضات به آدم آرامش میده قربونت گلمایشالله همیشه سایه آرامش رو زندگیت باشه و حضور خدارو تو تک تک ثانیه های قشنگ عمرت حس کنی😙 ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
عکیمااا عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 1305 ترکش میکنم میشه برام صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘😘تیکر تولد شاه پسرمه❤
پیتزا_رولی عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 815 در نی نی سایت همه خفش میکنن، میکشنش، طلاق میگیرن اما معمولا در واقعیت هیچی میبخشن و ادامه میدن😐 وای پوکیدم چقد خوبی ♥
roshanaaaaa عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12207 نه عزیزم بهش گفتم روزی که بشنوم توغذامون سم میریزم حتی اونروز بچه دارم بودیم اونام برن اونا دنیا تاب ... سعی کن حتی با شوهرت در رابطه با اینجور مسائل حتی حرفم نزنییهو دیدی ازینکه ترس از دست دادنشو داری سرش گیج رفت و فک کرد خبریه ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
دراکولا76 عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 11730 جرش میدم حق طلاقم ک دارم مهریمو میگیرم بچشم گردن خودش میرم یکی از خودش بهتر پیدا میکنم تا ک.و.ن.ش ... دمتتت گرم شیر زن😁😁سلطان جنگل👍🏻👍🏻👍🏻 نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد! حتی آسمون ابری شد عشق جاودانه من 💙علی💙
roshanaaaaa عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 12207 انشالا خوشبخت باشین همیشه🌹 مرسی عزیز فعلا نامزدیم🌹همچنین خودت گلم ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚