2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم

968 بازدید | 68 پست

از صبح که پا میشم با پسر یک سالم مشغولم نمیذاره به هیچ کاری برسم با بدبختی یه ظرف میشورم و یه ناهار میذارم تا اون یکی از مدرسه بیاد وای خدا همش مامان اینجا بریم فلانی بیاد خونمونو اینو بخریم و حرف و حرف....... بخدا سرم اندازه دیگ میشه بعدم درس ومشق وبخون وبنویس شوهرمم که عصر میاد بازم کار داره میره سراغ لب تاب یعنی این موقع میخوام بمیرم از خستگی و فشار روحی😥😥😥شوماهام همینید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوبچه کوچیک دارم همیشه کارای خونم میمونه صبحم اگه زود پاشم دوتاشوتم پامیشن 😐😐ایییییی خدا

ماهم خونه خریدیم یه خونه بزرگ دوخوابه یکیش ماله پسرام یه تخت اینور گذاشتم یه تخت هم اونور اتاق یکیشم مال خودمون 😍😍😍تو هال ۳تا فرش میخوره😍😍یه پنجره بزرگ هم داره یه حیاط بزرگ هم داره با یه باغچه کوچولو که توش گل کاشتم😍😍😍😍عاشق رویاممم
برای کارهای خونه کارگر بگو کمکت کنه یک روز در هفته مثلا برای درسهای بچتم بسپارش به شوهرت مسئولیت د ...

والا فعلا که اینقدر قست داریم که دیگه ماهی۴۰۰ به کارگرو باید بیخیال بشیم باباش هم وقتی میاد باز تو خونه کار داره پوستم داره کنده میشه

من بچه ندارم راحت راحتم

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس