2777
2789
من از این دستور درست کردم چندبار خوب شده قبلش بسم الله بگیر سر دیگ دعا بخون هم ثواب داره و متبرک می ...

این دستور ۲تا کاسه ی بزرگ میده

اگه ظرفت از ابن کوچیکاس اندازه ۴نفر میشه

کره رو کمتر بزن

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنونم که عکس دستور گذاشتی

هم خودم درست کردم هم خواهرم، خوب دراومد خداروشکر

اندازه ظرفت رو نمیدونم عزیزم اگه میتونی عکسش رو بده

ولی ظرفی که من میگم اندازه ۲تا کاسه آبگوشتی شد

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
خدا قبول کنه، سفره حضرت رقیه برای چی هست؟! واسه چه نیتی میشه نذر سفره کرد؟

من به نیت دخترم از دو ماهگی مریض شد و به اوج رسید و چندین دکتر گفتن بیماری لاعلاج داره نذر کردم خداروشکر هیچی نبود سریع همه چی برطرفدشد

برای حل مشکلت هرچی باشه ولی برای ازدواج و بچه دار شدن زود جواب میده

من امروز موعد پریودم بود هنوز نشدم، نمیدونم باردار شدم یا نه

نذر کنم؟؟ یا دیره؟

من به نیت دخترم از دو ماهگی مریض شد و به اوج رسید و چندین دکتر گفتن بیماری لاعلاج داره نذر کردم خدار ...

خداروشکر، انشاءالله دست کوچیک خانوم رقیه نگهدار بچه ت باشه و دیگه مریض نشه

میشه بگی چیا داره؟باید روضه خونی بشه؟

ممنونم نذر قبول شده خودم  اندازه معجزه بود اما به توصیه خواهر شوهر نذر کردم خدا سریع حاجت روا ک ...

خدارو هزار مرتبه شکر

الهی همیشه دلت خوش باشه

منم ی بار از نذر سفره حضرت رقیه حاجت گرفتم 

روی سفره ت با دل پاکت لطفا برام ویژه دعا کن عزیز

اسمم فریباست

خداروشکر، انشاءالله دست کوچیک خانوم رقیه نگهدار بچه ت باشه و دیگه مریض نشه میشه بگی چیا داره؟بای ...

من تو نت زدم حلوا کاچی نون پنیر سبزی خرما اگه خونه باشه یه خورده مفصل تر

من تو نت زدم حلوا کاچی نون پنیر سبزی خرما اگه خونه باشه یه خورده مفصل تر

ممنونم عزیزم

تعداد نفرات رو نزده؟