2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگه! ریسک نکن بده به یکی که بلده درست کنه

درسته آسونه و کاری نداره، ولی کاربلدش خیلی خیلی خوشمزه در میاره😍

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
آخه میخوام برم امامزاده  هاشم پخش کنم مامانم نیست مسافرته

من از این دستور درست کردم چندبار خوب شده

قبلش بسم الله بگیر سر دیگ دعا بخون هم ثواب داره و متبرک میشه هم به روش مامابزرگا خوشمزه تر در میاد انگاری

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
التماس دعا

ممنونم نذر قبول شده خودم  اندازه معجزه بود اما به توصیه خواهر شوهر نذر کردم خدا سریع حاجت روا کرد سه ماه  عقب افتاده گفتم این پنج شنبه انجام بدم  روضه اش همونجا بدم بخونن

خدا قبول کنه، سفره حضرت رقیه برای چی هست؟! واسه چه نیتی میشه نذر سفره کرد؟

یعنی برای این سفره گفته شده حتما ساده و شامل نون پنیر و سبزی خرما  و کاچی

خواهر من سفره پهن کرده بود مهمون دعوت کرده بود خونش حدود 60 نفر اش رشته و نون و پنیر سبزی و شله زد گذاشته بود. روز وفات حضرت رقیه البته مداح هم اورده بود