2777
2789
عنوان

تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تروخدا جواب بدین  من که دیگه یه روزایی که هیچ م نیست  بعد ظهر ها تهوع و تپش قلب میگیرم&n ...

آره عزیزمممعین من.دقیفا بعد از عروسیم اینطور شدم.

تپش قلب شدید.همراه با پانیک .آنقدر تپش قلب و تهوع می‌گرفتم که به دفه بهم شوک وارد میشد .یکی دو بار غش کردم.

خیلی بد بود .مثلاً فک کن خوووبم خوب بودم ها اما یه دفعه تپش قلب و تهوع و ترس.تمام بدنم سست میشد.حس مرگ داشتم.

منم خیلی با همسرم مشکل پیدا کردم.من حتی پیش روانپزشک رفتم و دو سال تحت درمان بودم اما انگاااار ن انگار.

تا اینکه زنجبیل رو  خوردم.

ببین باید یک تکه مثلاً به اندازه یک بند انگشت زنجبیل تازه رو رنده کنی بریزی توی آب جوشیده.هم بزن و با قاشقچی زنجبیل ها ر فشار بده تا عصارش خوب با آب مخلوط بشه.بعد هم میتونی با عسل یا بدون عسل بخوری.

اگه دوست نداشتی خود زنجبیل های رنده شده ر بخوری مشکلی ندارن.فقط خوب هم بزن که حسابی عصارش در بیاد و با آب مخلوط بشه.بیست دقیقه قبل از غذا بخور.مطمین باش خوب خوب میشی.فقط هر روز این کارو قبل از ناهار و شام انجام بده.نتیجه میگیری باور کن من یک هفته ای نتیجه دیدم.

عشق را باور کن،عشق را با خوب و بدش باور کن،باور عشق زیباترین عشق خداس...
تروخدا جواب بدین  من که دیگه یه روزایی که هیچ م نیست  بعد ظهر ها تهوع و تپش قلب میگیرم&n ...

راستی حتما ی آزمایش کلی بده.من خیلی تپش قلب داشتم و حس افسردگی شدیییید.

آزمایش دادم کم خونی شدیییییید و کمبود ویتامین دی داشتم.به خدا با ی دوره قرص آهن خوب شدم.چقدر ناراحتم دو سال از زندگی مو رفتم پیش روانپزشک دیوونه و چ فرصتی بدییی می‌خوردم ب خاطر کم خونی و کمبود ویتامین دی.

عشق را باور کن،عشق را با خوب و بدش باور کن،باور عشق زیباترین عشق خداس...
اره گاهی اوقات یچیزی مثه دلشوره شدید و تهوع 😔

سلام خانومي من مشکل شمارو دارم ياده گذشته که حالت تهوع ميگرفتم بخاطر مشکل روحي ولم نميکنه و بزور غذا ميخورم خوب شدين شما ؟اگه شدين با چه دارويي خواهش ميکنم ميخام ب دکتر اعصابم بگم بنويسع

خدا پانيک و اضطراب به هيچکس ندهههههه