2777
2789
عنوان

تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 37 پست

وااای منم اینطورم از صبح هیچی نخورده بودم ساعت چهار هوس رب و تخم مرغ کردم پختم دو قاشق خوردم حالم بهم خورد بقیشو ریختم آشغال تا چن ساعتم همونجور حالت تهوع  داشتم اه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بده

سلام عزیزم.منم دقیییقا مثل تو بودم.کلییی دکتر رفتم و هیچیمم نبود.متخصص معده که رفتم گفت به خاطر اسید زیاد معده اینجور میشی.به خصوص موقع ناراحتی معده بیشتر اسید ترشح می‌کنه و رفلاکس میشه به مری.

بهم گفت قبل از غذا( ناهار و شام ) یکم زنجبیل رنده کن تو آب جوش.خوب هم بزن عصارش در بیاد و بیست دقیقه قبل از غذا بخور.واقعا خوب شدم.

من کلی دکتر رفتم و کلی قرص خوردم اما هیچ فایده نداشت .حتی از آب حالم بهم میخورد.

کلی آزمایش و حتی پیش روانپزشک هم رفتم و کلی قرص ضد افسردگی.

اما فقط و فقط با زنجبیل خوب شدم.ضرر ک ندارن.امتحان کن.مطمئنم کلی دعام میکنی.

عشق را باور کن،عشق را با خوب و بدش باور کن،باور عشق زیباترین عشق خداس...
هعیی خیلی سخته حتی کسی جلوم غذا بخوره حالم بهم میخوره

دقیقا مثل من.واقعا من همش بیرون تو هوای آزاد بودم از بوی غذا حالم بده میشد.اگه می‌دیدم کسی داره جلوم چیز میخوره که دیگه هیییچ.ختی آبم نمی‌تونستم بخورم و قرص ضد تهوع سی تایید تو سه روز تموم میکردم.

عشق را باور کن،عشق را با خوب و بدش باور کن،باور عشق زیباترین عشق خداس...

من خیلی وقتا بی قراریم دارم مخصوصا شبا دکتر فلوکستین داد یه مدت خوردم دیگه ولش کردم باز یه مدته شدید شدم

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
من خیلی وقتا بی قراریم دارم مخصوصا شبا دکتر فلوکستین داد یه مدت خوردم دیگه ولش کردم باز یه مدته شدید ...

مشکل شدید روحی دارم و وقتی یاده اتفاقی ک افتاد میفتم تهوع میگیرم

واااای خدایا شکرت 

بالاخره یکی فهمید من چی میگم 

همه میگن تلقین میگنی 

چیزیت نیست 

ولی به خدا خسته شدم

زندگی ام داره از هم میپاشه 

دلم برای بچه ام میسوزه

تو رو خدا این تاپیک ادامه بدین 

قربون همه تون برم