2777
2789
عنوان

داستان ندا ...

236 بازدید | 11 پست

همش تو فکرشم کیا خوندنش ...؟مرتضی خیلی گنا داش

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

من هفتاد تا پارت خوندم ترکید,کسی نداره هفتاد به بالارو بزاره

صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم:  عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...!                                            چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری                                                         و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!!                                                                                  بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تا شیش صبح بیدار بودم خوندم دارم میمیرم از خستگی😡

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من نخوندم اصلا اماااا انقدر تاپیک زدن براش حفظ شدم مرتضی خودکشی کرد ندا هم با امیر مزدوج شد و خوو ...

امیر از کجا پیداش شد ؟

چــــه زیبـــا مـــی گفت متـــرسک :
وقتــــی نمیــــشود رفـــت ،
یــــک پــــا هــم اضـــافیست .....!
امیر از کجا پیداش شد ؟

نمیدونم والا

انگار میاد خواستگاری ندا

ندا هم میگه یکی رو دوس دارم بهم وقت بده

اونم میگه اوکی

مرتضی هم یه نامزدی میکنه ولی از بسسس با ندا مقایسش میکنه هممش جنگ و دعواس

آخرش به هم میخوره نامزدیش 

خودکشی هم میکنه

من هفتاد تا پارت خوندم ترکید,کسی نداره هفتاد به بالارو بزاره

تا کجا خوندیش

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
تا کجا خوندیش

پارت ۷۰

صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم:  عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...!                                            چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری                                                         و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!!                                                                                  بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا                                                                                   
پارت ۷۰

خب موضوعشو بگو