2777
2789
عنوان

حتما باید همه دوستمون داشته باشن؟

62 بازدید | 10 پست

تو نی نی سایت ک میام راهنماییهای خانمها رو درباره خانواده شوهر میخونم همگی میخوان استارترو سوق بدن ب سمت از خودگذشتگی تا مثلا مادرشوهر و ... دوستش داشته باشه یا عروس خوبه بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من هیچ چیزی ارزش نداره تا ادم بخاطرش ارامش خودشو بر هم بزنه

بخاطر همین سبک زندگی شخصی خودم صلح و دوستی همه س

من تو خوابگاه 6 سال بودم حتی 1 بار با کسی بحث نکردم و خدا رو شکر خیلی دوست در اطرافم داشتم...

تو ارتباط خانوادگی هم همینطورم

یعنی بخاطر ارامش خودم وارد بحث نمیشم...نه از زندگی خودم میگم و نه از دیگران میپرسم...و نه دنبال حرف و حدیثم 

تو اینجا هم همه رو به ارامش دعوت میکنم

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

من سالها ادم ساکتی بودم.همه جی رو تو خودم میریختم.جواب نیش و کنایه ها رو نمیدادم گاهی حتی متوجه نمیشدم.خلاصه مظلوم و کم حرف و خجالتی بودم.تا این که سنم بالاتر رفت ودیدم بعضی ها دارن سو استفاده میکنن از هیچی نگفتن من.دیدم تو کارهایی که بهشون مربوط نیس دخالت میکنن و نظر میدن.رعایت حریم شخصی مو نمیکنن.حرفای غیر منطقی میزنن و هیچ کسم جوابشون و نمیده.دیگه کارد ب استخونم رسیده و جدیدا جواب ادمای پررو و پرتوقع رو مثل خودشون میدم.هرچیزی ک اذیتم کنه ک معمولا از جانب همون اقلیت بی ملاحظه هست و به روشون میارم(مثل خودشون).ولی در کل کم حرفم فقط جواب برخی افراد و میدم که فکر نکنن فقط خودشون زرنگن

من سالها ادم ساکتی بودم.همه جی رو تو خودم میریختم.جواب نیش و کنایه ها رو نمیدادم گاهی حتی متوجه نمیش ...

من ک اصلا دیگه نمیخوام از خودم بگذرم مخصوصا در مقابل اون عده ک تا جواب نشنون ساکت نمیشن چون بعضیا اینجوری ان تا اون روی آدم رو نبینن به کاراشون ادامه میدن تا چنگ و دندون نشون میدی ساکت میشن.بلاخره انسانها جاذبه دارن دافعه هم دارن دافعه برا برخورد با همین ادمهاس