2777
2789
عنوان

سواللللللل.....

137 بازدید | 18 پست

سلام خوشگلا

یه سوال داشتم

من یه هندزفری خریدم دیشب خریدم بعد تازه اوردم استفاده کنم دیدم

ولی حرف L .R نداره 😐چرا؟؟؟

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فهمیدیم عزیزوم...ب چ چیزایز دقت میکنیا...الان من چک کردم مال منم نداره گلم خیالت راحت مهم نیست🤦 ...

پس از کجا فهمیدین کدوم سرو تو کدوم گوش قرار بدین؟😅😅😅😅

والا من دقت نکرده لودم ب این موضوع..قبلا ک ازدن مهمولیا داشتم همینجوری نیزدم...الان بلوتوثی دارم میره دور گردنم دیگ معلومه کدوم راسته کدوم چم..ولی والا قبلن دقت نکرده بودم ک هنذقری قبلیم داشت یا نه

کَز دیو و دَد مَلولَم و  ● اِنسانَم آرزوُست ●

برا تو پیشرفتس لابد

فرقی نداره کدوم گوشت بزاری😂😂

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕
 والا من دقت نکرده لودم ب این موضوع..قبلا ک ازدن مهمولیا داشتم همینجوری نیزدم...الان بلوتوثی دا ...

اها فهمیدم مرسی گلم از جوابت😍😍😍😘😘😘

سلام دوست عزیز 

یه جا داشتم راجع به تعبیر خواب کفش سرچ میزدم ، کامنت شما رو دیدم . بلدید تعبیر کنید ؟

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
سلام دوست عزیز  یه جا داشتم راجع به تعبیر خواب کفش سرچ میزدم ، کامنت شما رو دیدم . بلدید تعبیر ...

سلام گلم

دقیق تر بگین شاید تونستم😊

سلام گلم دقیق تر بگین شاید تونستم😊

چی بگم والا عزیزم سال گذشته خواب دیدم از محل کارم ( جایی پاره وقت کار میکرذم) یه جفت کفش سیاه پاره پوره پوشیدم و توی باد راه می رفتم و یه مقدار تشییع جنازه یه نفر همراهی کردم ولی بعد ولشون کردم .

چن شب پیش خواب دیدم یه جفت کفش سبز تیره ( لجنی پررنگ ) در حالیکه خیلی زوار در رفته و پاره بود میخواستم بپوشم و برم مراسم ختم ولی خیلی خراب بود و نپوشیدم .

منم وقتی خواب دیدم صلوات فرستادم و صدقه دادم انشاءلله که خیر باشه و پر یمن 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی