2789
عنوان

واریکوسل

385 بازدید | 15 پست

چندسال بودخانمم مریض بودوبچه دارنمیشودیم من هم فکرمیکردم مشکل فقط ازایشون هست اما بادرمانی که تواین سالها شودن کمی بهترشوده بودن که دکترش برای من هم آزمایش نوشت که معلوم شود من هم واریکوسل دارم که باعث کم شودن حرکت اسپرم شوده البته تعداداسپرمم خوب بودالان عمل کردم ۶روزه اماحس خوبی ندارم همش میترسم بازم خوب نشوده باشم کسی هم هست بعدعمل بازم نابارورباشه آیاجواب نگرفته باشه؟

الکی به خودت استرس نده. به هرچی فکر کنی همون سرت میاد. خیلی ها بعدش نتیجه گرفتن و خیلی ها هم نگرفتن... چیزی که مهمه توکل به خداست و استرس نداشتنه

دارو های تقویتی مثل ویتامین ای و سی و دی و اسید فولیک و مکمل های مقوی غذایی مثل معجون های خفن خانگی و چهار مغز و عسل طبیعی و شیره انگور و خرما و گرمیجات فراموش نشه..... اینا عالین برا کم تحرکی... خیلی ها بدون عمل واریکوسل فقط بخاطر خوردن همین چیزا بعد چند ماه جواب گرفتن و بچه دار شدن 

صدای خروپف شوهرم دیونم کرده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی گیاه هست مخصوصا آقایون ب اسم( خرنوب)از عطاری تهیه کن‌پودرش کنید مثلا باقالی ولی باید هسته هاشو جدا کنی فقط پوستشو یا با عسل بخوری یا بجوشونی هر روزم باید بخوری عالیه

چشم حتما..ممنون ازراهنماییتون

دستور مصرف خرنوب اشتباه نوشته یه جورایی... منم میخواستم خرنوب بگم.... اونو نباید با عسل بخوری چون خودش فوق العاده شیرینیه و طمعی شبیه کاکائو داره... حتی میگن خرنوب جایگزین شکر هست اونوقت این خانم نمیدونم چجوری میگه با عسل بخورید. بهترین راهش اینه که 7 8 تا از دونه هاشو در بیاید تو دو تا نصفی لیوان آب...بريزيد تو ظرفی وقتی به جوش آمد و شروع کرد به قل زدن سریع خاموش کنید درشم ببنید تا نیم ساعت... بعد از صافی رد کنید... یه لیوان صبح یه لیوان هم شب قبل خواب... تا چند هفته بعدش آزمایش اسپرم بدید تا معجزه تحرک اسپرم هارو ببینید. 

صدای خروپف شوهرم دیونم کرده 

شوهر منم واریکوسل داشت. رفت پیش دکتر محمد رنجبری با چند تا آزمایش و معاینه فهمیدیم این مشکل رو داره... دکتر گفت یکی از علت هایی که بچه دار نمیشیم همین مشکلیه که شوهرم داره...پیش ایشون عمل کرد . خداروشکر الان خوب شده...

سلام من واریکوسل خفیف چپ دارم احتمال دارد بچه دار بشیم 6 ماهه ازدواج کردیم خبری نیست یا بهترین راه ...

سلام بایدیک دکتراورولوژیست خوب مراجعه کنی چون خفیع هست شایدبدون عمل هم درست بشه

شوهر منم واریکوسل داشت. رفت پیش دکتر محمد رنجبری با چند تا آزمایش و معاینه فهمیدیم این مشکل رو داره. ...

عملشون چجور بود کی عمل کردن ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...