2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلیچینگ دندون هزینه بالایی نداره و برای رفع رنگ بده دندون ک ب خاطر مصرف مواد غذایی رنگ بوده استفاده میشه

مثل چایی و قهوه و یا قلیون و....

بسته ب دکتر و شهری ک هستید هزینه ها متفاوته حدود ۱۰۰ با بیشتر

من شهرستان ۷۰ تومنم دیدم

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
بلیچینگ دندون هزینه بالایی نداره و برای رفع رنگ بده دندون ک ب خاطر مصرف مواد غذایی رنگ بوده استفاده ...

فقط یک فک

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
من چهار ماه قبل  ۹۰۰ تومن

تهران انجام دادی؟؟؟ راضی هستی؟؟؟ دندونت چتد درجه فرق کرد؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بلیچینگ دندون هزینه بالایی نداره و برای رفع رنگ بده دندون ک ب خاطر مصرف مواد غذایی رنگ بوده استفاده ...

وا 

من انجاک دادم ۹۰۰ تومن 

الان ۷۰ تومن ویزیت هم نمیکنن دندان پزشکا

والا

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
تهران انجام دادی؟؟؟ راضی هستی؟؟؟ دندونت چتد درجه فرق کرد؟؟؟

نه عزیزم من شهرستانم 

خیلی سفید شد 

اما الان بعد چهار ماه باز کمی کرم رنگ شده 

کلا دکتر گفت رنگ های اضافی رودندون رو میگیره 

اما غذا رژ لب و سیگار و... باز باعث میشه رنگ بگیرن دندونا 

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
وا  من انجاک دادم ۹۰۰ تومن  الان ۷۰ تومن ویزیت هم نمیکنن دندان پزشکا والا

شهرستان

بیمه

اوکی؟

جرم گیری کم ترین 200😐

بلیچ فکی 700 

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.