2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من دارم خیلی هم راضی ام.هرسری میخوام آبجوش بذارم قشنگ توش و بیرونش با اسکاج میشورم که جرم نبنده.بیرونشم قشنگ با دستمال خشک و تمیز میکنم بعد زیر گاز روشن میکنم.من که راضیم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
وای جاری من داره خیلی ازش راضیه میگه حدود 12سالی میشه استفاده میکنه یعنی عالیه منم خیلی وقت دنبال هم ...

برو شوش داره عزیزم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
استیله؟ خوب نیس نگیر ما داریم بعد سه چهار بار استفاده لک میوفته روش و هیچ جوره هم نمیره

همه ی استیل ها رو باید بشوری دستمال کنی فوری

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم

من کتری استیل مارک باواریا آلمانی دارم ، واسه جهزیه ام هست حدود ۸ ساله دارم عالیییی، 

ولی میخاستم ی کتری قوری این مدلا بگیرم 

که امروز همین مارک یونیک و گرفتم

همیشه سرم بالاست ، چون بالا سرم خداست !
وای جاری من داره خیلی ازش راضیه میگه حدود 12سالی میشه استفاده میکنه یعنی عالیه منم خیلی وقت دنبال هم ...

دیجی کالا گذاشته قیمتشم خوبه

همیشه سرم بالاست ، چون بالا سرم خداست !