2777
2789
عنوان

دلم گرفته 😢😢

99 بازدید | 15 پست

باردارم..ویارم به خونه نمیتونم خونه بمونم یا خونه مادرمم یا مادرشوهرم مادرشوهرم اینا رفتن خونه شمالشون منو خواهرشوهرم بچه هاش شوهرم خونه مادرشوهرم هستیم. .حالا از صبح تا غروب شوهرم سرکاره..وقتی میاد خواهر زاده اش بهش میچسبه شوهرم اصلا نمیگه من اصلا از صبح نبودم یکم پیش زنم باشم باهاش حرف بزنم..یا هرچی...ی چیزی هم میگم میگه بچه..حالا مادره یا پدرش هم هیچی نمیگن بچشون نمیگیرن..ما دو دقیقه راحت باشیم..این دختر هم شوهرم میره بیرون میره باهاش کلی خرج میزاره رو دستمون..منم امشب دیگ اعصبانی شدم گفتم من دیگ راضی نیستم هزار تومن هم براش خرج کنی..میدونم دیگ بچه منم بدنیا بیاد اینا هزارتومن هم خرج نمیکنن..خلاصههههه اعثابم خورده ..شما سختتون نیس اینجوری؟الان کلی باید پول غربالگری بدم پول دکتر این احمقا هم هیچی به بچه نمیگن،فقط مارو تیغ میزنن

یعنی چی ویارم به خونه است؟

من تا حالا همچین ویاری نشنیدم.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهرت اینا نیستن پس رفتی خونشون چکار؟  خواهرشوهرت بهت برسه؟

اخه من تهرانم..مامانم اینا شمال زندگی میکنن شنبه غربالگری دارم اومدم رفتم خونه 10بار بالا اوردم ک اومدم اینجا خواهرشوهرمم اومد..من کارامو خودم مبکنم..استراحت مطلق ک نیستم

اگه انقد از بودن درا اونجا ناراحت بودی شک نکن ویار میار یادت میرفت ، من جات باشم هرجور شده برمیگردم ...

دلم میخواد اونجا دلو روده ام میاد بالا ابم نمیتونم بخورم اصلا

اگه انقد از بودن درا اونجا ناراحت بودی شک نکن ویار میار یادت میرفت ، من جات باشم هرجور شده برمیگردم ...

تا حالا تحمل کردم..ولی امشب زدم به سیم اخر شوهرم رفت براش قیچی گرفت نارنجی بود بهش میده..میگ چرا نارنجی گرفتی چرا قرمز نگرفتی انقد گریه کرد تا شوهرم اینو برد تو اتاق الان شوهرم رفته دستشویی رفته به مامانش میگ چرا دایی نمیاد من تو اتاق تنهام..حالم بهم میخوره..انقد ک وقتی تنهام میاد سمتم دلم میخواد بزنمش

بچه خواهرشوهرت لوسه.خیلی هم لوسه.

ولی شما هم بهرحال مهمون هستی.همینکه ویار داری و تونستی بری خونه مادرشوهرت واقعا خوبه.

من باردار بودم صدتا بلا سرم اومد مادرشوهرم اصلا انگار من رو اصلا نمیشناسه.این بچه لوس و بی تربیتشون رو تحمل کن.

شوهرت هم معلومه بچه دوسته.

الان برای بچه لوس آبجیش هر کاری میکنه برای بچه خودش دیگه سنگ تموم میذاره.نترس هم بچه خودش بیاد محبت این بچه هه هم از دلش در میاد.

به نظرم چون بارداری خونه خودت هم نیستی.

خونه مادرشوهرت رفتی حکم مهمون بودن صبر و تحمل کن تا انشالله بارداریت به سلامت تموم بشه.

حرص و جوش تو بارداری خیلی رو بچه تاثیر بد میذاره.

بخدا یه بچه لوس و ننر ارزشش رو نداره.

خود پدرمادرش بعدا چوب لوس بودن بچشون رو میخورن.مطمئن باش.

شما ببین تربیتشون چجوری بوده بچشون همچین تحفه نادری شده،خودت برای بچت نکن.

امیدوارم به سلامت زایمان کنی عزیزم.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...