2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب کاش شوهر منم از این خواسته ها داشت

بزن سوپرایزش کن 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

ولی خب خطرناکه ممکنه عکس دست کسی بیفته

بهش بگو ببین چی میگه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

هر وقت عکس لختی خواس صداش کن بیاد خونتون فول اچ دی ببینه😉

حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن                  پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
   بزن سوپرایزش کن

فکر کنم روز اخر عمرم باشه😄

اصلا دوست نداره تو گوشی عکس لختی باشه حتی مو باز

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

چون عقد نیستید و احتمالا نمیتونه پیشت بخوابه این خواسته رو نداره ایا؟محرم که باشن معمولا بعضیا سخت میگیرن 

ولی گوشیش یه درصد هک بشه خودت ببین چی.میشه😶

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
فکر کنم روز اخر عمرم باشه😄 اصلا دوست نداره تو گوشی عکس لختی باشه حتی مو باز

پ نکن حسن خطرناکه حسن 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
پ نکن حسن خطرناکه حسن 

از کجا فهمیدی اسم شوهرم حسن ؟😂😂

از کجا فهمیدی اسم شوهرم حسن ؟😂😂

واقعا؟؟ 😂😂😂 وای چه باحال 

واقعا؟؟ 😂😂😂 وای چه باحال 

اره خخخخخ

خیلی باحال بود😂😂😂