2777
2789
عنوان

گواهینامه

95 بازدید | 18 پست

دوستان من گروه خونیمو نمیدونستم واشتباه گفتم برم راستشوبگم تصحیح کنن ٣روزه ک ثبت نام کردم

ودوم اینکه این نمونه سوال هایی که توگوگل هستن درستن؟واقعی؟فقط اوناروبخونم کتابونخونم؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

اره حتمااین کاروبکن برو گروه خونی واقعیتوبگو 

اره من اوناروخوندم ولی یه بارم خوب کتابوخوندم جفتشم باراول قبول شدم 

ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتما ببر بده تصحیح کنن

کارشون طول میکشه

بگم عصبانی نشن😰

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
اره حتمااین کاروبکن برو گروه خونی واقعیتوبگو  اره من اوناروخوندم ولی یه بارم خوب کتابوخوندم جف ...

خوشبحالت من باهمسرم همزمان ثبت نام کردیم کلی سوتی میدم واسترس هم دارم

من ازشون پرسیدم گفت مهم نیست به اینی که روی گواهینامه میزنن اهمیت نمی دن

اما اگه بشه تصحیح کرد که بهتره از همون پلیس +10 بپرس

سوالاش بد نیست ولی کتابو بخون

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
کارشون طول میکشه بگم عصبانی نشن😰

نه چون هنوزتوکارت گواهینامت ثبت نشده بگواشتباه گفته بودن بهم 

عزیزم هزینت چقد شد؟ منم چندروز دیگه میخوام ثبت نام کنم

۵٨٠تومن

نه چون هنوزتوکارت گواهینامت ثبت نشده بگواشتباه گفته بودن بهم 

ایول همینومیگم دوتامونم زدیم آمثبت  منو همسرم  😂✋

حتما برو بگو برات تصحیح کنند. برای آزمون کتبی کتاب رو خیلی بادقت بخون حتی نکته برداری هم بکن ،کسایی ...

هیچی نمیفهمم خیلی بیش ازحد کتابی نوشتن

خوشبحالت من باهمسرم همزمان ثبت نام کردیم کلی سوتی میدم واسترس هم دارم

استرس چی داری منوتازه نامزدم نمیبرد تمرین فقط لفظی توضیح میداد

استرس نداشته باش شباقبل خواب چشاتوببند فک کن میخدای تازه حرکت کنی اینه هاتو ودستی حتی فلاشرها خیلی تاثیرداره باعث میشه موبه موانجام بدی 

سرهنگی کنارمن بود باهام حرف میزدکه احساس راحتی کنم 

من سوالات اینترنت رو خوندم قبول شدم.گروه خونی رو هم درست کنم کاری نداره که هنوز که گواهینامه ثبت نشد ...

گروه خونیتو ازکجافهمیدی؟