adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 عنوان گواهینامه 95 بازدید | 18 پست دوستان من گروه خونیمو نمیدونستم واشتباه گفتم برم راستشوبگم تصحیح کنن ٣روزه ک ثبت نام کردمودوم اینکه این نمونه سوال هایی که توگوگل هستن درستن؟واقعی؟فقط اوناروبخونم کتابونخونم؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1398/07/16 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mm124 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1126 اره حتمااین کاروبکن برو گروه خونی واقعیتوبگو اره من اوناروخوندم ولی یه بارم خوب کتابوخوندم جفتشم باراول قبول شدم ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 حتما ببر بده تصحیح کنن کارشون طول میکشهبگم عصبانی نشن😰 بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
nabati عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 2046 عزیزم هزینت چقد شد؟ منم چندروز دیگه میخوام ثبت نام کنم ❤️BE WITH GOD BE KING❤️
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 اره حتمااین کاروبکن برو گروه خونی واقعیتوبگو اره من اوناروخوندم ولی یه بارم خوب کتابوخوندم جف ... خوشبحالت من باهمسرم همزمان ثبت نام کردیم کلی سوتی میدم واسترس هم دارم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
پارمیسس عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 4313 من ازشون پرسیدم گفت مهم نیست به اینی که روی گواهینامه میزنن اهمیت نمی دناما اگه بشه تصحیح کرد که بهتره از همون پلیس +10 بپرسسوالاش بد نیست ولی کتابو بخون اگه دوست داشتی درخواست بده میپذیرم ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
mm124 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1126 کارشون طول میکشه بگم عصبانی نشن😰 نه چون هنوزتوکارت گواهینامت ثبت نشده بگواشتباه گفته بودن بهم ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 عزیزم هزینت چقد شد؟ منم چندروز دیگه میخوام ثبت نام کنم ۵٨٠تومن بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
سپیدبرف عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 306 حتما برو بگو برات تصحیح کنند.برای آزمون کتبی کتاب رو خیلی بادقت بخون حتی نکته برداری هم بکن ،کسایی رو میدیدم بارها وبارها رد شدن .
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 نه چون هنوزتوکارت گواهینامت ثبت نشده بگواشتباه گفته بودن بهم ایول همینومیگم دوتامونم زدیم آمثبت منو همسرم 😂✋ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 حتما برو بگو برات تصحیح کنند. برای آزمون کتبی کتاب رو خیلی بادقت بخون حتی نکته برداری هم بکن ،کسایی ... هیچی نمیفهمم خیلی بیش ازحد کتابی نوشتن بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
شیلاجون عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 1301 من سوالات اینترنت رو خوندم قبول شدم.گروه خونی رو هم درست کنم کاری نداره که هنوز که گواهینامه ثبت نشده
mm124 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1126 خوشبحالت من باهمسرم همزمان ثبت نام کردیم کلی سوتی میدم واسترس هم دارم استرس چی داری منوتازه نامزدم نمیبرد تمرین فقط لفظی توضیح میداداسترس نداشته باش شباقبل خواب چشاتوببند فک کن میخدای تازه حرکت کنی اینه هاتو ودستی حتی فلاشرها خیلی تاثیرداره باعث میشه موبه موانجام بدی سرهنگی کنارمن بود باهام حرف میزدکه احساس راحتی کنم ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 من سوالات اینترنت رو خوندم قبول شدم.گروه خونی رو هم درست کنم کاری نداره که هنوز که گواهینامه ثبت نشد ... گروه خونیتو ازکجافهمیدی؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜