adelayt مدیر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 عنوان گواهینامه | مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 18 پست دوستان من گروه خونیمو نمیدونستم واشتباه گفتم برم راستشوبگم تصحیح کنن ٣روزه ک ثبت نام کردمودوم اینکه این نمونه سوال هایی که توگوگل هستن درستن؟واقعی؟فقط اوناروبخونم کتابونخونم؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1398/07/16 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4581 توبرگه ازمایش خون مینویسن؟؟؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
شیلاجون عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 1301 گروه خونیتو ازکجافهمیدی؟ رفتم آزمایشگاه گفتم فقط تعیین گروه خونی میخوام برای گواهینامه.همون لحظه خون گرفت و جوابشو داد.پونزده هزارتومن شد
mm124 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1126 ایول همینومیگم دوتامونم زدیم آمثبت منو همسرم 😂✋ 😂😂😂😂😂😂چه باحال اتفاقا خیلی تاثیرداره خدایی نکرده تصادفی چیزی بشه ازروهمون کارت برات خون میارن خیلی چیزای دیگه ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈
mm124 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 1126 هیچی نمیفهمم خیلی بیش ازحد کتابی نوشتن ببین از بازار یاگوگل تست بگیر تست بزن بالای صدبارتست بزن شایداولش همشوغلط بزنی ولی دفعه های بعدمیشه یکی نگران نباش که باردوم سوم خیلی غلط داری ای کاش به قلبم طلوع میکردی تااتش چشمانت برهرکسی جزمن خاموش میشد کاش🌈