2777
2789
عنوان

آدمای دورو

213 بازدید | 18 پست

۸ ماه پیش آشنا شدیم ویکماه بعدش اومدن خواستگاری و بعد قرار هم بیشتر همو بشناسیم و هم کارامون را انجام بدیم تا عقد کنیم و تو این ۷ ماه تمام حرفا زده شد و برنامه ریختیم و... قرار شد بعد صفر نامزد کنیم تا ۱۲ روز پیش دیدم با خانمی چت کرده و خودشو تبرعه میکرد کسی نیس و من فقط تورو دوسدارم و.... من فقط سکوت کردم و از اون روز هیچ خبری ازش نیس هیچ خبری ی ی ؛ یعنی بازیچه بودم وخبر نداشتم؟ چطور میشه آدمارو شناخت آخه؟ من خیلی صادق و وفادار بودم و فکر میکردم شوهر آینده ام هس ؛ اصلا نمیفهمم چرا اینطور شد و خیانت کرد و رفت بی سر وصدا ... حالا من موندم و کلی خاطره و کلی چرا وچرا ....! خیلی دارم اذیت میشم موندم چی کنم روحیم داغون شد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ربطی به مشکل بین تو و اون نداره که  ربط به این داشت که اون اقا ذات خرابی داشته

توقع داشت من چت هاشو نادیده بگیرم خیلی حرف زد قانعم کنه و فقط سکوت کردم اونم رفت و پیداش نشده هنوز 

نه تو رو خدا اذیت نشو

صبور باش

منو ببین عقد کرد توی دفترخونه گفت نمیخوام در حالی که میتونست صبحش بگه وای وای خدا لعنتشون کنه

هر خواستگاری میاد با اینکه اسمش از شناسنامه پاک شده اما خودم بهشون میگم میزارن میرن

اینجا میبینم بعضیا با پسر ازدواج کردن امیدوار میشم اما واقعیت زندگیم اونجور نیست

عقد و طلاق لکه ننگ زندگی من شده

اگه مهریه گرفته بودم میگفتم تقاصشو گرفتم اما انگار خدا هم با اونِ ازدواج کرد اسم بچه اش رو همون اسمی گذاشت که با من میگفت میزاره🤢